論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

大話西遊。 我吾会信佢講

好多有錢菲人来HK玩。千零元来回机票。 最多住下平價賓館

使鬼咁轉接扮打工來咩

另有目的就真

揾鬼信

小心家中财物。

可能她等緊大6 VlSA。跟住一走了之

小心小心
玩具萬歲!

珊瑚宮

自称教師校長。返大6骗大6人多幾千人工
玩具萬歲!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

係教師? 烏厘單都? 教人講大話?想博你炒。

別墅

回覆 sassyqueen 的帖子

貼錢來玩我地, 咁抵死

子爵府

sassyqueen 發表於 18-8-22 12:01

原來佢老公係做校長,自己已經有樓有車,家裏有工人有個 ...

呢啲人黐線,人哋認真請個helper返來幫手,佢就玩玩下,兩日嗌homesick,去旅行唔通兩日又homesick 立即返屋企咁,40歲都嚟緊仲咁幼稚不負責任

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

信佢一成,雙目失明!記住sd比入境處 blk list

男爵府

菲校長咁好人工? 好似發達國家咁?

大宅

我果件印來左一個月話印尼有個啊姨結婚要辭職,都系比一個月通知我,結果偷野,小心屋企財物

首頁

尾頁

跳至