泰國有咩護膚品好用?

JAlove
|
身在泰國,見到好多買護膚品嘅鋪頭,啲product 價錢都好合理,請問有咩產品推介? 我主要想買mask....

Thanks
CINDYC
|
JAlove 發表於 18-8-22 08:34
身在泰國,見到好多買護膚品嘅鋪頭,啲product 價錢都好合理,請問有咩產品推介? 我主要想買mask....

Tha ...

Beauty Cottage - sleeping mask(保濕),其它產品: 沐浴露,body scrub (好潤),髮尾油,平靚正!
sushiroll    發表於 18-8-22 13:49
wcpcelia    發表於 18-8-22 09:59
Abbie_mimi
|

Tha ...

Boots 泰國平
JAlove
|
CINDYC 發表於 18-8-22 09:01
Beauty Cottage - sleeping mask(保濕),其它產品: 沐浴露,body scrub (好潤),髮尾油,平靚正!
...

Good, 我search 下邊度有得買先.....

另外,beauty buffet 用過嗎?我見啲product 好靚
JAlove
|
Abbie_mimi 發表於 18-8-22 09:05
Boots 泰國平

Yes, I bought some ....
佢哋只有一種mask
CINDYC
|
JAlove 發表於 18-8-22 09:35

另外,beauty buffet 用過嗎?我見啲product 好靚

Central World, Big C 樓下(麥當勞那層),Siam Square one, T21 都有 Beauty Cottage.
不過呢隻麥磨砂在曼谷以上咁多間都斷貨,我在芭堤雅買的。
Beauty buffet 無留意

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JAlove
|
CINDYC 發表於 18-8-22 13:39

Central World, Big C 樓下(麥當勞那層),Siam Square one ...

Thanks
baby_yee
|
JAlove 發表於 18-8-22 09:35

beauty buffet 用緊佢既洗面同scrub都好用
Gi-leung
|
snail white paper mask 減印好得
次次去都入貨
JAlove
|
CINDYC 發表於 18-8-22 13:39

Central World, Big C 樓下(麥當勞那層),Siam Square one ...

剛剛食完lunch去睇商場睇,做緊50%off...

JAlove
|
Gi-leung 發表於 18-8-22 13:53
snail white paper mask 減印好得
次次去都入貨

Really? 咁要試試囉⋯⋯

另外請問佢隻cream OK嗎?
JAlove
|
baby_yee 發表於 18-8-22 13:50
beauty buffet 用緊佢既洗面同scrub都好用

包裝好吸引
做個靚太
|
我最中意買美白產品,尤其係尼維雅嘅美白潤膚露~仲有double milk沐浴露~
CINDYC
|
JAlove 發表於 18-8-22 14:27
剛剛食完lunch去睇商場睇,做緊50%off...

(emoji)Happy shopping
我第一次買,所以每款買啲試,試完覺得唔錯,平靚正,下次去再入貨。

sophialihk
|

Tha ...

每次都買幾支

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JAlove
|
CINDYC 發表於 18-8-22 17:56

(emoji)Happy shopping

啱啱買完,好開心,啲嘢又平,好似個闊太咁係咁掃
JAlove
|
sophialihk 發表於 18-8-22 18:31
每次都買幾支

右邊嗰支我都買左,用完皮膚超正,但我見個盒冇instructions, 上網睇有啲人話係sleeping mask? 係唔係真?
CINDYC
|
JAlove 發表於 18-8-22 21:26
啱啱買完,好開心,啲嘢又平,好似個闊太咁係咁掃

-joanne
|
CINDYC 發表於 18-8-22 09:01
...

sophialihk
|
CINDYC 發表於 18-8-22 21:31

厚fu 15min當保濕mask, 薄fu可做sleeping mask