范冰冰弟弟范丞丞, 原來係范冰冰兒子

yucl_hk
|

中國女星范冰冰陷入「陰陽合約」逃稅風暴,鬧了近3個月,成人人喊打的過街老鼠,各式傳言滿天飛,北京娛樂圈近來再爆她流傳已久的「私德」,揚言要驗她「胞弟」范丞丞DNA。

更勁爆的是,知情人士拿出范丞丞長相與S男星的兒子作比較,覺得五官神似,才又爆出「18歲的范丞丞是36歲范冰冰私生子」這檔事,進而讓中國官方準備再做調查。當然,此事早就瘋傳許多年,只是在這個節骨眼又被拿來調查,非常不尋常。

http://ent.ltn.com.tw/m/news/breakingnews/2526913

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
shannon_fky4186
|
yucl_hk 發表於 18-8-22 10:35
中國女星范冰冰陷入「陰陽合約」逃稅風暴,鬧了近3個月,成人人喊打的過街老鼠,各式傳言滿天飛,北京娛樂 ...

丞丞幾靚仔丫
超級特務
|
shannon_fky4186 發表於 18-8-22 10:37
丞丞幾靚仔丫

去咗南韓改造後順眼咗
其實佢幾似冰冰老豆後生時個樣
|
超級特務 發表於 18-8-22 10:39
去咗南韓改造後順眼咗
其實佢幾似冰冰老豆後生時個樣

原來係咁,唔怪得之咁似韓仔啦
Sumyeema1
|
s 男星係邊個?
超級特務
|
shannon_fky4186 發表於 18-8-22 10:40
原來係咁,唔怪得之咁似韓仔啦

呢一行聲色藝,整下好正常,最緊要整得好睇。
bk都有好多C9微調,紋眉吊線埋線N咁多花款
laiyuen
|
Sumyeema1 發表於 18-8-22 10:40
s 男星係邊個?

我都係比較有興趣知呢樣嘢
|
超級特務 發表於 18-8-22 10:43
呢一行聲色藝,整下好正常,最緊要整得好睇。
bk都有好多C9微調,紋眉吊線埋線N咁多花款
...

係呀,即係靚仔又唔膠,我唔會深究係咪天生既。尤其劇集,只要劇情唔太差,靚仔會令我好想追落去
wcpcelia    發表於 18-8-22 11:13
mini1204
|
就算係私生子, 中國官方調查乜spring痴線
幕前玩家
|
你引述的文章說:「傳言滿天飛」、「揚言要驗DNA」,即是仲未確實的
我要做媽媽
|
我都係比較有興趣知S系邊個
Jameskey
|
其實佢阿媽SHOW一張當年大肚既相就證明到啦...
其實呢十年 范冰冰都不停有水幫佢洗白.... 講到佢背景幾厚, 阿爺係海軍高級將領.... 但老豆只係一個文團歌手....果個年代基本上都係子接父崗, 一個高級將領點會比個仔去做歌手?

Yuki_Yeung
|
mini1204 發表於 18-8-22 10:47

我都咁諗,人地私事,其他人可以話驗就驗話查就查
wcpcelia    發表於 18-8-22 11:15
miumiu0101
|
邊個係S男星????

超級特務
|
mini1204 發表於 18-8-22 10:47

低鬼能
生個私生子有咩罪?
piklam1    發表於 18-8-22 14:31
ngwong2
|
傅肥洪好耐啦
mameme
|
呢啲標題真係八死十三億人
mariefish
|
幾靚
babyco
|
呢個傳聞傳左n年 ,而家有拎返出黎講 ,之前佢媽媽都出黎解左畫 ,又loop
goat
|
乜鬼"中國官方"? 人地有冇私生子關佢差事?