數碼通續約

mtakako18
|
啱啱打嚟$226 全包無限簽兩年半,抵唔抵?
-ling-
|
回覆 mtakako18 的帖子

昨晚問過大專生續約都要246先有無限,你個個會有限制嗎?
mtakako18
|
可能十幾年客戶啩
mtakako18
|
近排見到csl $180 無限 心郁郁想轉台
mirchan2005
|
mtakako18 發表於 18-8-22 15:21
近排見到csl $180 無限 心郁郁想轉台

速度快唔快㗎?
mtakako18
|
算唔算快呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kamkaka
|
我用SMT CORPORATE PLAN,5張無限SIM咭,簽30個月,$12X@
wcpcelia    發表於 18-8-24 09:33
mtakako18
|
5張又用唔哂
yokochiu
|
mtakako18 發表於 18-8-22 13:33

我續左呢個 :

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
靜精媽咪
|

請問你呢個價計左$18蚊行政費未?
jayk_1030
|

我仲有唔夠一個月到期, 上星期都係OFFER 我238 /月, 18G , 你仲抵,. 咁我再等下先
jayk_1030
|
yokochiu 發表於 18-8-23 21:44
我續左呢個 :

21MBPS 都唔係快, 所以會平D啦~

樓上2XX果D係全速行4.5G.
Katwoman
|
-ling- 發表於 18-8-22 15:18
回覆 mtakako18 的帖子

昨晚問過大專生續約都要246先有無限,你個個會有限制嗎? ...
下!學生plan都咁貴?3台4.5g任用先128...重要有野送
mtakako18
|
靜精媽咪 發表於 18-8-23 21:58
請問你呢個價計左$18蚊行政費未?

已經包埋
靜精媽咪
|
mtakako18 發表於 18-8-23 22:17
已經包埋

謝回覆!我都同你一樣226
mtakako18
|
jayk_1030 發表於 18-8-23 22:03
我仲有唔夠一個月到期, 上星期都係OFFER 我238 /月, 18G , 你仲抵,. 咁我再等下先
...

不過要我即刻比答案,冇得考慮,佢話只得呢個機會,限時優惠喎
mtakako18
|
靜精媽咪 發表於 18-8-23 22:19
謝回覆!我都同你一樣226

係唔係最平呢?
jayk_1030
|
mtakako18 發表於 18-8-23 22:20

咁算好抵架喇。我都用左數馬桶9年,又叫收得唔錯,都唔想轉台既又。。226我會續
月見草
|
mtakako18 發表於 18-8-23 22:20

薯嘜通呢排係咁call我續約,我合約仲有幾個月,等吓先啦,唔急
mtakako18
|
月見草 發表於 18-8-23 22:30
薯嘜通呢排係咁call我續約,我合約仲有幾個月,等吓先啦,唔急

我11月到期