邊度買Pampers 同Huggies 初生片片平?

mshdf
|
如題,只係萬寧百佳個d買過,有邊度買會平?
vivianyanyan518
|
我個女一路都係用Pampers,我一向都係响藥房買,大部份藥房都有得賣,而且平過超級市場。
asukav6
|
去入huggies會,會送買一送一coupon,不過初生同細碼片偏細,如大隻b會容易爆片
EstrellaDamm
|
mshdf 發表於 18-8-22 14:15

HKTV MALL 有時特價。

不過個人覺得H牌片唔好用 (至少我大細女都用得唔好),反而大個啲用H牌可重貼嗰隻褲仔就好。
|

唔好去萬寧同超市買!!貴一倍嗝!!去藥房買!!平好多
mshdf
|
[email protected] 發表於 18-8-29 02:17
唔好去萬寧同超市買!!貴一倍嗝!!去藥房買!!平好多

藥房有無邊間幫襯開推薦啊?
vivianyanyan518
|
mshdf 發表於 18-8-29 18:40
藥房有無邊間幫襯開推薦啊?

Huggies我就無留意價錢,不過Pampers就應該是但一間都平過超級市場,同埋如果响藥房買嘅Pampers片片,袋上有個正貨貼紙,記住剪低,下次去指定藥房再買Pampers片片,可以再減多$15。🤑
EstherIp242
|

久唔久留意下Pampers fb,初生片成日都有$25 coupon,登記左就可以係各大超市買,咁就平好多
cindy8888
|
回覆 asukav6 的帖子

講得啱,huggies初生片真系好細,用親都漏屎煩死人,pampers大好多
Shan824
|
我都覺得初生片用pampers好用d
而家hktvmall有限時優惠可以睇下牙

而家到9月28號前上hktvmall買Pampers Ichiban箱裝,然後留評價內容包含: BB! 呢個字眼就可以拎多包拉拉褲中碼試用裝 !
寫得最好既3位仲可以拎走埋Vtech 玩具套裝(價值$269)
網址(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
http://bit.ly/2NhV8b7

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊