懷孕前後

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

開刀30000,結構3000

大宅

回覆樓主

我在威爾斯睇過佢,係超nice, 以後想揾佢(已生完),但佢主要做產科

洋房

mentcheng 發表於 18-8-22 15:19
之前因爲BB有問題 係威爾斯親王醫院婦產科門診認識左鄭醫生 雖然個囡基因變異 我地大家都無能為力 但每一次 ...

會知道照結購幾錢嗎?

別墅

RaineeeW 發表於 18-9-5 10:27
會知道照結購幾錢嗎?

慧仁醫務中心

你可以打去查詢一下

複式洋房

mentcheng 發表於 18-8-22 15:19
之前因爲BB有問題 係威爾斯親王醫院婦產科門診認識左鄭醫生 雖然個囡基因變異 我地大家都無能為力 但每一次 ...

我最近都睇左鄭醫生 覺得佢真係好細心
決定左揾佢接生 希望你都一齊順利

別墅

回覆樓主

想搵女醫生好耐,好多都好串同排好耐。謝分享

別墅

babymm33 發表於 18-9-6 00:06

鄭醫生絕對冇呢個問題 放心

大宅

mentcheng 發表於 18-9-5 11:39
慧仁醫務中心

我問過佢順產同開刀一個價,3萬,4萬同5萬,如果用同一房種比較,相對於本身駐仁安既醫生,佢貴大慨萬幾蚊,所以我都諗緊係咪搵佢生

複式洋房

babymm33 發表於 18-9-6 00:06

佢有禮貌又有笑容,仲要好細心,真係好值得推介

別墅

白羊女 發表於 18-9-6 08:15
我問過佢順產同開刀一個價,3萬,4萬同5萬,如果用同一房種比較,相對於本身駐仁安既醫生,佢貴大慨萬幾蚊 ...

如果一個母胎學女醫生仁心仁術 呢個價值得比 你不如去揾鄭醫生檢查一下 再決定 你可以感受到醫生既能力

別墅

terter1110 發表於 18-9-6 10:00
佢有禮貌又有笑容,仲要好細心,真係好值得推介

又靚女

大宅

mentcheng 發表於 18-9-6 17:33
如果一個母胎學女醫生仁心仁術 呢個價值得比 你不如去揾鄭醫生檢查一下 再決定 你可以感受到醫生既能力
...

好,我明你意思,見咁多留言都好評,我都想比佢check 下

複式洋房

mentcheng 發表於 18-9-6 17:33
又靚女

見到咁多人推介,我今日都去左睇鄭醫生。

果然係靚女,亦真係好patient. 係真係好值得推薦的,希望之後唔好越來越難book就好了。

醫務所設計都好好,喺交完尿液標本處有梘液和洗手設施,係好細心嘅設計。

由接電話嘅職員Chloe到醫生助手,當然仲有鄭醫生啦,都真係好好,好有耐性,全程有問必答,感覺好舒服,而我問完所有問題都詳細解答,起碼唔會令我覺得自己問左啲白痴問題咁。

我其實背痛得好嚴重,今晚開始仲痛到行唔到路要老公借來輪椅推我,病假方面相對手緊,我之前睇開嗰個婦產科醫生相對鬆手好多。

總括來說,都係非常推薦的。

別墅

shersherifc 發表於 18-9-8 22:17

我剛剛小產了 鄭醫生也有親自問候我 暫時也開了一星期 之後覆診。
之前鄭醫生也解釋過 因為醫館局對假期有監管 所以比較謹慎

複式洋房

鄭醫生真係好好,好到令我唔想俾呢個post沉底,雖然我有自私的諗過如果佢第日好多patient咁我咪會好難book,但係好嘅醫生真心想同大家分享,想多啲人有機會俾到呢個咁好嘅醫生照顧到。

上次我講過我星期六背痛嚴重,鄭醫生俾病假我到今天,今天鄭醫生打俾我關心我情況,並安撫我同再次解釋俾我聽一切都好正常,如果有需要可以回去覆診等等。

我從未試過有醫生係咁好的,我好多謝開呢個post介紹鄭醫生的網友,好感動亦好感恩。

複式洋房

shersherifc 發表於 18-9-12 19:09
鄭醫生真係好好,好到令我唔想俾呢個post沉底,雖然我有自私的諗過如果佢第日好多patient咁我咪會好難book ...

我上年11月喺威院做減胎手術,做左兩次先成功,兩次都係鄭醫生負責,佢真係好細心。減前後我都大出血入左院,兩次佢都有上病房睇我,仲有安慰我令我安心,我有講佢知我既擔心,佢即刻安排我做詳細檢查。好開心佢自己開診所,佢一定會成功!(威院少左個好醫生了)

珍珠宮

回覆樓主

遇到一個好醫生真係好似遇到貴人咁啊!

大宅

請問佢超聲波清楚嗎?
3D ?

大宅

鄭醫生有冇做T21, 知不知道幾錢??

別墅

shersherifc 發表於 18-9-12 19:09
鄭醫生真係好好,好到令我唔想俾呢個post沉底,雖然我有自私的諗過如果佢第日好多patient咁我咪會好難book ...

係丫 佢都有問我情況 好感恩 醫生真係好好

首頁
12345...8

尾頁

跳至