你地屋企"現在"月費幾多呀?

leungping23
|
我就完約喇, 主要想keep返體育組合, 原本D中文電影, 西片HBO, FOX, 埋國家地理組合....都可以唔要!

唔知你地用緊咩組合同幾錢呢? 等我可以參考0下, 謝!!
Poyau
|
up
VCBB小天使
|
leungping23 發表於 18-8-22 15:44
我就完約喇, 主要想keep返體育組合, 原本D中文電影, 西片HBO, FOX, 埋國家地理組合....都可以唔要!

唔知 ...

leungping23
|
有無人可以提供下意見呀?
333s
|

唔知 ...

不要就取消它。反正也沒時間去看。 
tsung
|
Up
mingchan122
|

唔知 ...

我前幾日續約,主要睇足球,佢話最平呢個plan,268元簽24個月,免5個月,平均212元。
dw0501
|
Up
leungping23
|
333s 發表於 18-8-27 12:15
不要就取消它。反正也沒時間去看。 

Cut左咪無足球睇
leungping23
|
mingchan122 發表於 18-8-27 12:42
我前幾日續約,主要睇足球,佢話最平呢個plan,268元簽24個月,免5個月,平均212元。
...

你續約前幾錢先?

mingchan122
|
leungping23 發表於 18-8-28 10:10
你續約前幾錢先?

188元/月
leungping23
|
mingchan122 發表於 18-8-28 10:19
188元/月

而家我既問題係想續約減月費!!! 不過佢地好似.......
sheetajeff
|

上月續約$338 乜都無,比舊約仲加左十幾蚊。但佢獨家,唔用佢就無得上網

aaaiqc
|
mingchan122 發表於 18-8-27 12:42
...

hi,可以比個Sales電話我嗎?
我個Sales都報$268,不過冇得免。