有冇JM用緊SMART通$88無限plan架

mecury1234
|
黎緊續約, 想轉呢個plan, 想問大家接收好唔好用?
healthymimi
|
在差的地方如工厦有機會接收不到相片/圖像,但WhatsApp文字/接聽電話冇問題
wmkcnw
|
mecury1234 發表於 18-8-22 16:43
你本身係同台, 轉 plan 未必得。

你去 hkbn 用無限 plan 佢地都係用 smartone 個網, 著數好多。
Poyau
|
wmkcnw 發表於 18-8-22 21:01

你去 hkbn 用無限 plan 佢地都係用 smartone 個網, 著數好多。

平plan只益轉台客
WAI888
|

用hkbn 上what’s apps都唔得
oiyau2005
|

咁不如用自由鳥,同樣smartone台,平好多但冇台約,又可以互相轉數據。

呢條link上台,有2個月額外送2G

https://www.birdie.com.hk/birdie/93478/jsp/share.jsp?go=subscribe&ref=LVATU&lang=zh

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wahhwahh
|

同台可轉plan,我昨天剛剛轉咗
野原美冴
|
唔好用!

完全睇唔到片,新聞丶facebook, whatsapp的幾十秒短video都睇唔到。

收發Whatsapp的相片就睇身處邊度.
cat36leung
|
我小朋友用緊,收得幾好,佢上youtube 都ok,最緊要係無限上網
flora
|
Thanks
森永牛乳
|

我情願用自由鳥
Charlotte_mom
|
唔得
我女同我都用smartone,我係陳年無限plan, 佢係$88無限plan
同一位置同時DL(dl完有禮物果d),我攪完9年佢仲load到一半
cbeyond
|
好差, 連whatsapp收張相都9世耐
睇片直頭no la
wmkcnw
|
WAI888 發表於 18-8-23 02:51
用hkbn 上what’s apps都唔得
要睇地區, 如果係李氏屋苑,就其他台會差
20150618bb
|
好多地方都收唔到,到期我都走,有什麼好介紹
eclcm120
|
呢個plan 係 2Mbps,係比唔上全速plan,但之前有個post講呢個plan睇YouTube 720p既片係順