(有片)呢個阿叔為左個M記優惠10蚊兩個包又嘈又郁手

小源
|
小源
|
如果係零晨時份優惠應該轉了其他 咁就個阿叔錯晒

如果12點前仲有D道理不過帶住個小朋友又嘈又郁手 一陣隨時唔小心畀人打到佢個小朋友

cccpo
|

esmehouse
|
洛婷
|
食少兩個飽唔會死呀,
男人老狗咁肉酸
tsung
|
燥狂症
小源
|
洛婷 發表於 18-8-22 17:52
食少兩個飽唔會死呀,
男人老狗咁肉酸

張妹媽
|
我錯重點
點解要搵條野cool住小朋友隻手?
犯人咩
tkop
|
小源 發表於 18-8-22 17:42
如果係零晨時份優惠應該轉了其他 咁就個阿叔錯晒

我呢兩日去都話賣晒喎
算死草
|
張妹媽 發表於 18-8-22 18:01
我錯重點
點解要搵條野cool住小朋友隻手?
犯人咩

有d小朋友會"fing"甩大人手跑走。
小源
|
麥當勞 16 日「日日不同滋味快閃遊」推廣
2018年8月13日(一) $10 兩個豬柳漢堡
2018年8月14日(二) $16 四重芝士孖堡(一個) + 中汽水(一杯)
2018年8月15日(三) $10 香烤雞翼(兩隻) + 細汽水(一杯)
2018年8月16日(四) $16 脆辣雞腿包 + 中汽水(一杯)
2018年8月17日(五) $10 朱古力蛋糕麥旋風
2018年8月18日(六) $10 兩個栗米批
2018年8月19日(日) 大大杯紅豆特飲第 2 杯半價
2018年8月20日(一) $10 九件麥樂雞
2018年8月21日(二) $10 兩個漢堡包
2018年8月22日(三) $10 脆香雞翼(兩隻) + 細汽水(一杯)
2018年8月23日(四) $16 芝士孖堡(一個) + 中汽水(一杯)
2018年8月24日(五) $10 大大脆雞扒(一塊) + 細汽水(一杯)
2018年8月25日(六) $10 兩個蘋果批
2018年8月26日(日) $10 Oreo 麥旋風
2018年8月27日(一) $10 芝士漢堡(一個) + 細汽水(一杯)
2018年8月28日(二) $10 芝蛋脆雞堡
ValerieBaBa
|
好肉酸
小源
|
ValerieBaBa 發表於 18-8-22 18:13
好肉酸

Poyau
|
為咗兩個漢堡包
happyty
|

Yibu
|
個男人有病!
MM6
|
小源 發表於 18-8-22 17:26
https://www.facebook.com/100007923522262/videos/pcb.2126636657610431/2126636297610467/?type=3&theate ...

好醜怪
juniormiu
|
我鄧佢個女惨,個老豆唔慌好人,為2個包又粗口又郁手郁腳
MM6
|
juniormiu 發表於 18-8-22 18:37
我鄧佢個女惨,個老豆唔慌好人,為2個包又粗口又郁手郁腳

鄧埋佢老婆父母慘,有個咁嘅老公/仔,真係羞家,俾親戚朋友認出,真係冇臉目見人
docomo
|
算死草 發表於 18-8-22 18:09
有d小朋友會"fing"甩大人手跑走。

真係咁緊張個小朋友就唔好喺佢面前講粗口啦