香港餐廳周

evip
|
獅子銀行Promote 緊 HK restaurant week, 有冇jm 食左,d餐會否將價就貨?

事緣之前已book 左去某餐廳同Friend 慶祝生日,lunch 都要起碼$400 一位,但見到同餐廳做promote 3 course lunch $199 就得, 咁我就原先的booking 係咪好似好笨?
Ononluk
|
以前試過兩次都係LKF餐廳,經驗係唔特別平咗
doryi
|
evip 發表於 18-8-22 17:27
獅子銀行Promote 緊 HK restaurant week, 有冇jm 食左,d餐會否將價就貨?

事緣之前已book 左去某餐廳同Fr ...

食個正價同埋特價,特價係唔好食嘅(煮啲嘢求其到
vivibabyvivi
|
之前心思思想book一間,但睇到comments 話份量好少,所以放棄左
Poyau
|
doryi 發表於 18-8-22 19:24
食個正價同埋特價,特價係唔好食嘅(煮啲嘢求其到)

咁樣做不如唔好搞promotion
Gi-leung
|
我舊年又係restaurant week去aqua同porterhouse by laris 唔係差喎真係
evip
|
Gi-leung 發表於 18-8-22 23:23
我舊年又係restaurant week去aqua同porterhouse by laris 唔係差喎真係

可能每間唔同
evip
|
doryi 發表於 18-8-22 19:24
食個正價同埋特價,特價係唔好食嘅(煮啲嘢求其到)

咁就安樂d
Ste824
|
樓主有去Ritz-Carlton 嘅 Tosca 同 金鐘嘅 AMMO? 佢地係世上十六大餐廳之二,restaurant week 唔知 cover 嗎?
Ashleycorina
|
Poyau 發表於 18-8-22 23:18
咁樣做不如唔好搞promotion

我之前食過幾間都好扺食!同平時食一樣,但平左。
我今次1早book都full...
通常好正嗰d係閃電式full
如果宜家仲有位,間餐廳又唔太出名,唔好試!
tsung
|
evip 發表於 18-8-23 00:00
可能每間唔同

evip
|
回覆 Ste824 的帖子

Both covered.
Lunch set at Ammo only $199!
Poyau
|
Ashleycorina 發表於 18-8-23 02:45
我之前食過幾間都好扺食!同平時食一樣,但平左。
我今次1早book都full...
通常好正嗰d係閃電式full

謝謝提醒 下次早啲行動