建行EYE修訂條款, 電子錢包增值或轉賬將不獲額外4倍積分

啱睇email見到建行EYE信用卡修訂咗條款, 電子錢包增值或轉賬將不獲額外4倍積分...

我一路用佢增值 payme 覺得好抵, 估唔到優惠咁快就完結 , 咁轉用邊張卡增值好呢?
Miss.Hui
|
oh, 雖然我都用爆左呢張嘅倍數限額,但都覺得好可惜,又少一張
而家citi bank 仲有
nms
|
幾時開始?我仲未收到email
|
nms 發表於 18-8-22 19:26
幾時開始?我仲未收到email

冇講實,只係話第四季

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-8-24 09:29
paramount1980
|
how about SCB AM for payme?
hennyyoyo
|
[email protected] 發表於 18-8-22 21:52
冇講實,只係話第四季

即九月?
hennyyoyo
|
paramount1980 發表於 18-8-23 10:26
how about SCB AM for payme?

應該得
paramount1980
|
以網上購物, EYE or BOC icard 可以快些儲到 Asia Mile?
tansyneko
|
jasul
|
咁轉BA 儲avios
Poyau
|

swkk-babies
|
多謝分享
|
hennyyoyo 發表於 18-8-23 11:53
即九月?
打咗去問, 10月開始喎
hennyyoyo
|
[email protected] 發表於 18-9-5 11:28
打咗去問, 10月開始喎

剛改了sc
|
hennyyoyo 發表於 18-9-5 11:41
剛改了sc
我都申請緊 simply cash, 不過好似迎新唔計, 所以下個月先開始用

hennyyoyo
|
[email protected] 發表於 18-9-5 12:44
我都申請緊 simply cash, 不過好似迎新唔計, 所以下個月先開始用

sorry 誤導你,我係渣打SC的Aisa miles visa
hennyyoyo
|
[email protected] 發表於 18-9-5 12:44

你呢張有乜正先 ?
|
hennyyoyo 發表於 18-9-5 12:50
你呢張有乜正先 ?
我好少換機票所以鍾意現金回贈多啲, 尼張所有本地簽賬都有1.5%回贈, 即每次增值$5000就有$75