各位可唔可以話我知,有機會嗎?

Rino
|
各位可唔可以話我知,我有機會做媽媽嗎?想生BB巳十年啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小小郭夫人
|
Rino 發表於 18-8-22 22:02

紅啲應該唔會咁淡色喎,你試下再驗多支棒,唔驗紅d睇下
lovelypowerpuff
|

有線啊
聽日朝再驗啊
祝痴實
Rino
|
小小郭夫人 發表於 18-8-22 22:04
紅啲應該唔會咁淡色喎,你試下再驗多支棒,唔驗紅d睇下

第二支

Rino
|
lovelypowerpuff 發表於 18-8-22 22:12
有線啊
聽日朝再驗啊
祝痴實

我聽日再驗下,我有塞藥會影響結果嗎?
|
Rino 發表於 18-8-22 22:18
我聽日再驗下,我有塞藥會影響結果嗎?

我唔識啊無塞過藥
係幾時DD 啊?
Rino
|
lovelypowerpuff 發表於 18-8-22 22:43
我唔識啊無塞過藥
係幾時DD 啊?

我係做ivf
Rino
|
Rino 發表於 18-8-22 22:45
我係做ivf

24/8返醫院驗孕
|
Rino 發表於 18-8-22 22:45
我係做ivf

oic
祝加深
Rino
|
lovelypowerpuff 發表於 18-8-22 22:47
oic
祝加深

多謝你,好怕又失望,我已經第4次做ivf啦
ipcs
|

有線呀!祝痴實!
Rino
|
lovelypowerpuff 發表於 18-8-22 22:12
有線啊
聽日朝再驗啊
祝痴實

好似比琴日深少少(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)希望聽日過關

laisausau
|
Rino 發表於 18-8-23 09:28
好似比琴日深少少(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)希望聽日過關

實過!勁過!
Rino
|
laisausau 發表於 18-8-23 09:39
實過!勁過!

多謝 (emoji)(emoji)
o12345678
|
中 祝順利
Candying
|

深色好多,祝痴實
littleangel09
|

同路人...祝痴實!一切順利!
cchan12345
|

祝順利
小小郭夫人
|

咁深色,hcg過千喇,恭喜你,祝你一切順利
bbooeeyybb
|
恭喜樓主,堅持十年