丁子朗d數學幾好

hellohelloruby
|

kc1016
|

佢都幾攪笑,又靚仔。

sam美轉數好快,頭先比佢笑死我,由青春期之後條褲未鬆過
cassie0025
|
丁子朗我幾BUY佢, 靚仔有口才, 之前有個節目好似同陳子菁做主持夠鎮定, 佢同MAYANNE 都係新一代司儀首選
mariefish
|
有觀眾緣
Poyau
|

crystal媽咪
|
Great
Cara2006
|
佢入咗加拿大的 Waterloo 讀咗一年,印象中這大學收生分數好高,要 average 有九十幾分以上,加拿大國內是神級學校,好多學生想入。親戚個仔畢業前已經好多 job offers,只係在香港,一般人以為名氣不及 U of Toronto。
hellohelloruby
|
Cara2006 發表於 18-8-23 08:46
佢入咗加拿大的 Waterloo 讀咗一年,印象中這大學收生分數好高,要 average 有九十幾分以上,加拿大國內是 ...

yl88
|
kc1016 發表於 18-8-22 23:03
佢都幾攪笑,又靚仔。

森美轉數好快,頭先比佢笑死我,由青春期之後條褲未鬆過

“由青春期之後條褲未鬆過”

背後意思係乜?即係點解呀
MagDog
|
佢入咗加拿大的 Waterloo 讀咗一年,印象中這大學收生分數好高,要 average 有九十幾分以上,加拿大國內是 ...

原來入得Waterloo.佢咁young都算醒醒目目,呢間U好好。由其是理科
YY1101
|
yl88 發表於 18-8-23 09:39
“由青春期之後條褲未鬆過”

背後意思係乜?即係點解呀

暗讚自己
docomo
|

點解只讀一年?
tingtong
|
佢咁細個,但都好淡定
stef
|
YY1101 發表於 18-8-23 10:34
暗讚自己

唔係話自己肥咩?
YY1101
|
stef 發表於 18-8-23 10:50
唔係話自己肥咩?

吾係肥
係話自己發育得好
Vin仔媽
|

原來咁叻仔
maria2014
|
好鍾意睇佢,有點儍氣,夠搶鏡
Cara2006
|
docomo 發表於 18-8-23 10:34
點解只讀一年?

我睇 wiki,話返香港選香港先生。
esmehouse
|
docomo
|
Cara2006 發表於 18-8-23 11:36
我睇 wiki,話返香港選香港先生。

Ths!