足球班一問

糯米糍達人
|
呢排自己身邊好多jm都幫仔女報足球班... 請jm指點指點 thank you
Poyau
|
請問小朋友幾大
至愛朱古力
|
糯米糍達人 發表於 18-8-22 23:05
呢排自己身邊好多jm都幫仔女報足球班... 請jm指點指點 thank you

指點咩先得㗎? Google search足球班
小倩
|
糯米糍達人 發表於 18-8-22 23:05

你指暑期賽馬會嗰個?
6月頭online (即時知結果,堅難爭)/寄信報 (抽簽,遲啲知結果)
喺暑假上10堂
海仔媽
|
你指報阿仙奴足球學校同車路士足球學校?我仔同同學仔都係跟佢地,同外面私人搞既價錢差唔遠,但感覺信譽好啲
糯米糍達人
|
回覆 Poyau 的帖子

6歲呀
糯米糍達人
|
海仔媽 發表於 18-8-23 06:44
你指報阿仙奴足球學校同車路士足球學校?我仔同同學仔都係跟佢地,同外面私人搞既價錢差唔遠,但感覺信譽好 ...

thank you, 會上網睇睇
wcpcelia    發表於 18-8-25 15:52
jasonwu357
|
我仔參加緊 Little Kids Soccer,你都可在FB睇下,平過阿仙奴嗰D
Poyau
|
糯米糍達人 發表於 18-8-25 00:15
回覆 Poyau 的帖子

6歲呀

6歲室內戶外都可以
室内可考慮Little Kickers
kenshiro18
|
我仔踢緊巨人,有私家場,教練好
糯米糍達人
|