有無人淘過座廁/面盆?

minmin
|
因問過賣家無直送香港...要做集運..但又驚易爛..!!
oceandeepsea
|
買唔過,爛左唔知搵邊個,直送唔肯,集運有事唔理
minmin
|
oceandeepsea 發表於 18-8-23 11:57

明白
Poyau
|
oceandeepsea 發表於 18-8-23 11:57

Babyshan1990
|
minmin 發表於 18-8-23 09:34
因問過賣家無直送香港...要做集運..但又驚易爛..!!

剛買左個面盆,無爛到
wcpcelia    發表於 18-8-24 10:23
minmin
|
Babyshan1990 發表於 18-8-23 23:52
剛買左個面盆,無爛到

是無牌子嗎? 多少$隻?
|
minmin 發表於 18-8-24 09:06
是無牌子嗎? 多少$隻?

無牌子,連集運大約$200,香港賣$500
tsung
|
Babyshan1990 發表於 18-8-23 23:52
剛買左個面盆,無爛到

minmin
|
Babyshan1990 發表於 18-8-24 15:05
無牌子,連集運大約$200,香港賣$500

介紹link 吖,唔該
|
minmin 發表於 18-8-24 16:43
介紹link 吖,唔該

【台上盆方形洗手盆圆形艺术盆陶瓷洗脸盆面盆椭圆形台盆家用洗脸池】http://m.tb.cn/h.34XjekG 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€it72b28D8h4€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

wmkcnw
|
買過面盆, 同面盆連櫃, 唔會爛, 有卡板包實。

細面盆送水龍頭連運費3百
洗手盆連鋁櫃送水龍頭連運都係7一8百, 香港要千幾。

我用 p2p 計實重, 因為佢包裝會好大舊, 計實重運費有預算。

wmkcnw
|
座厠香港買大陸貨只係差2一3百, 有乜事可換貨, 所以沒有陶。

洗手盆 最平1百一5百 ( 睇 size 同埋有無送龍頭) 真係有事, 都係蝕運費 (1一2百)

厠所運費唔平, 蝕左唔抵
minmin
|
wmkcnw 發表於 18-8-24 17:48
座厠香港買大陸貨只係差2一3百, 有乜事可換貨, 所以沒有陶。

洗手盆 最平1百一5百 ( 睇 size 同埋有無送龍 ...

thx
wmkcnw
|
之前睇中隻 美國版子, 大陸做的 無邊厠所, 包送貨上門都係 1千左右。好過淘。
但未裝修好, 唔知是否好用