戴幾多隻耳環

loveby
|
呢排好多人追延禧攻略,我有朋友直情跟風打多幾個耳洞,學人一耳三鉗,1隻耳仔3隻耳環,2隻耳仔6隻耳環
你平時戴幾多隻耳環?

tsung
|
loveby 發表於 18-8-23 12:30
呢排好多人追延禧攻略,我有朋友直情跟風打多幾個耳洞,學人一耳三鉗,1隻耳仔3隻耳環,2隻耳仔6隻耳環
...

唔定,2-4隻
超級特務
|
...

耳骨會靚d
全部戴耳珠位,要著返套清裝先match.
bb2
|
有耳窿,無带耳環
wcpcelia    發表於 18-8-24 10:08
crystal媽咪
|
左3,右2
但多數帶3隻
大少拉
|
...

Ononluk
|
最多都係1+2
jasmine0527
|
我戴右耳骨一隻,左右耳珠各一隻
ymw9090
|
...

淘寶有得淘,不需打耳洞。
plumtree
|
...

我都係1+2。因為有一隻埋左口 。原本仲有兩隻嘅,旦n 年前穿完發到豬頭咁,含膿漫延到塊面都有事,之後就放棄左果兩隻响耳邊嘅窿喇。
HongV
|
大少拉 發表於 18-8-23 12:57
我真係1耳3鉗架。。。。

不過我廿幾年前已經係咁 ...

你釘到耳骨好勁

我好羨慕人地帶耳骨,我覺得好靚好型,但我家姐試過發炎,最後都係埋左口,我唔敢釘
mariyar
|
...

最高峰時
共8隻
loveby
|
超級特務 發表於 18-8-23 12:33
耳骨會靚d
全部戴耳珠位,要著返套清裝先match.

好講究

美女與野獸
|
...

左右各4隻
littlesister
|
左右各1,唔會多
TRUBIMA
|
一只
kit2004
|

我只係敢打耳珠3個窿。你打其他兩個位時會唔會特別痛?
tsung
|

tansyneko
|
大少拉
|
kit2004 發表於 18-8-23 13:31
我只係敢打耳珠3個窿。你打其他兩個位時會唔會特別痛?