影視娛樂

跳至

首頁
45678...9

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-9-14 17:21
我係攝時間等住睇所弦套rr時開的。

偵探好睇d

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 18-9-14 17:23
偵探好睇d

好睇好多啦!基本上男女主靚過這套先啦!cp感重好多。

[

水晶宮

親子王國15週年勳章

偵探好睇d

不過偵探男主就真係最好帶返副眼鏡好些囉!

[

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-9-14 17:24
好睇好多啦!基本上男女主靚過這套先啦!cp感重好多。

正確

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-9-14 17:22
Yes! 睇到掉左條鍊落海, 究竟有無影響呢?想知
好似兩個都有唔好野發生, 不過都係小意外

瑪瑙宮

偵探好睇d
我冇開呀, 仲有套life我未睇完, 要ko左手頭上d劇先敢再開新劇

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Pollyowen 發表於 18-9-14 14:43
ep1見haha客串我就諗依套係咪笑片黎架?

開頭都有少少笑位嘅,但近來嗰D 笑位都已經唔好笑

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Pollyowen 發表於 18-9-14 16:13
好大原因係佢d衣著影響, 佢企埋起光度好大隻
我好想知個女作家同隻鬼做左咩交易, 一路打字一路咀流 ...

智孝唔企埋李起光度都好大隻,好多時都著D 濶袍大袖衫嚟遮

珊瑚宮

Pollyowen 發表於 18-9-14 17:20
男女主太冇cp feel啦, 連個啵啵都唔知啵黎做咩?
不過個故事幾得意嘅, 好多野要等開估
...

唔加感情戲好過,兩個完全冇交流,錫完都冇感覺

子爵府

暫時都覺得唔錯,會追落去.

子爵府

偵探好睇,另仲有套客:The Guest 都合我口味.

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

親子王國15週年勳章

chitling17 發表於 18-9-14 18:20
偵探好睇,另仲有套客:The Guest 都合我口味.

Yes!偵探睇得過。
[

瑪瑙宮

Candy_HL 發表於 18-9-14 18:42
智孝又唔係樣衰呀 佢係出現老態,我覺得佢最初做rm真係好正

Rm佢玩得好投入,不過最好睇都係有埋gary周一情侶時

禁止訪問

大宅

Cathleen 發表於 18-9-13 21:38
仲有男主個咀成日好似中左毒甘

最怕見到 d 中毒咀

大宅

回覆樓主:

智孝直頭口腫面腫。 眼鼻咀都好腫咁。 再加上男主個中毒咀,唔係好頂得順條 love line. 但鍾意鬼劇,會繼續支持。

其實韓劇 d 男主,即使唔係靚仔類,但都會因劇情變得靚仔,但呢套真係……未見到男主光環,再加上覺得導演同王 x 藍好似樣,成日一秒出戲。

瑪瑙宮

希嫙mama 發表於 18-9-26 00:27
智孝直頭口腫面腫。 眼鼻咀都好腫咁。 再加上男主個中毒咀,唔係好頂得順條 love line. 但鍾意鬼劇,會繼 ...

男女主可以少d kiss就好,其實都唔太明男主角因咩事鍾意女主

珊瑚宮

Pollyowen 發表於 18-9-26 06:29
男女主可以少d kiss就好,其實都唔太明男主角因咩事鍾意女主

上星期喺lift場激吻戲睇到有D打冷震,點解呢套劇D吻戲拍得咁唔好睇

首頁
45678...9

尾頁

跳至