點解要搞到咁污糟(emoji)

lalalalalala
|
甲級寫字樓,入得黎做都受過高等教育。我個層有3-40人唔同部門,但一去廁所(emoji)就猶如戰場。 成日廁紙呀化妝棉周地都係, 有同事用完廁紙‘long’起電話又唔清理 最噁心係唔沖廁, 衛生巾放係廁紙架上過哂底,搞到廁紙架頂都係血 廢時去污糟個幾格, 變相要等, 唔等又驚後面同事以為我做既 其實廁格都貼左reminder叫大家乾淨d
asa2012
|
學歷同修養不一定成正比。
大膽問問,間公司多不多強國人?
馬明嫂
|
我公司曾經試過 有大便放係馬桶蓋上

女廁牆上竟然有5爪血痕

熱媽
|
馬明嫂 發表於 18-8-23 13:25

女廁牆上竟然有5爪血痕
無晒厠紙,要用手?

miniyan
|
好痴線
難為了清潔姐姐
tsung
|
嘔心
tansyneko
|
高等教育 唔等於 有衞生意識 唔得於 有公德心 唔等於 係好人
yubiwa310
|

叮妹
|
馬明嫂 發表於 18-8-23 13:25

女廁牆上竟然有5爪血痕

鼻屎常見
cherriehahaha
|
我公司廁所個個月都誤以為有人小產.....慣了....
Ho_BB
|
3姑6婆
|
高等教育,唔代表教完個人高等左
moscowcow
|
可能壓力大,要靠呢d嚟發洩
cindy618
|
好恐怖
rachel0316
|
我公司都係甘
次次去廁所都望清楚先

HELRON
|
brindlewin
|
lalalalalala 發表於 18-8-23 13:11
甲級寫字樓,入得黎做都受過高等教育。我個層有3-40人唔同部門,但一去廁所(emoji)就猶如戰場。 成日廁紙呀 ...

甲級寫字樓洗手間冇清潔嬸嬸駐塲?
AACheungCheung
|
asa2012 發表於 18-8-23 13:21
學歷同修養不一定成正比。
大膽問問,間公司多不多強國人?

同意
|
brindlewin 發表於 18-8-23 14:51

甲級唔係每隔幾耐時間清潔一次呀
|
brindlewin 發表於 18-8-23 14:51

打錯:係每隔一段時間會清潔一次呀。