想請教大家幾個問題,感激感激

ms1458
|
有左BB 6週左右,等緊婦產科,想請教各位呢幾位邊位好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 1. 張智 2. 馮澍明 3. 靳嘉仁
同埋我有之前無食葉酸,有左之後先食,買左GNC,一開始食400mcg,後期依家就食2粒400mcg,一開始book左另外2個醫生都要等到10月同11月先有得睇,公院又係要等到10月,好似好耐咁,都好擔心,又唔知個程序係點。想問下大家,呢個時候我應該買啲嘢supplement 食?感激感激(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
芬豬豬
|
ms1458 發表於 18-8-23 14:00
有左BB 6週左右,等緊婦產科,想請教各位呢幾位邊位好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) 1. 張智 ...

睇私家都要等咁耐?我是睇劉佩琪,book咗等一星期左右有得睇,記得食葉酸呀
ms1458
|
芬豬豬 發表於 18-8-23 16:37
睇私家都要等咁耐?我是睇劉佩琪,book咗等一星期左右有得睇,記得食葉酸呀
...

依家剩係食葉酸,其他唔敢亂食
ms1458
|
芬豬豬 發表於 18-8-23 16:37
...

今日book左靳醫生同馮醫生,可以9月頭,安心好多
芬豬豬
|
ms1458 發表於 18-8-23 20:56
今日book左靳醫生同馮醫生,可以9月頭,安心好多

加油(emoji)
勞氣小妹
|
張智係要耐少少,重只收新證
ms1458
|
勞氣小妹 發表於 18-8-23 21:22
張智係要耐少少,重只收新證

張智仲未book. 依家book左馮醫生,靳醫生,同林翠苗醫生,仲有盧乃本醫生(無接做接生),我老公話會唔會多得滯,我話我都唔知,又唔知邊個好
ms1458
|
芬豬豬 發表於 18-8-23 21:21
加油(emoji)

多謝(emoji)(emoji)