年尾找工

Yee0113
|
唉,我人又衰心急到爆
18號last day左,我己經勁sd cv,20號見工,見到今日,都大大話話見左七 八份工,但都重未有offer
雖然下星期都keep住有工見,但好怕得個見字
晚晚都失眠,精神好差,希望有offer啦
mushroomm
|
而家算係年尾?
希望樓主你早日搵到工
Yee0113
|
mushroomm 發表於 18-8-23 14:42
而家算係年尾?
希望樓主你早日搵到工

我唔知系咪叫年尾丫,工就不停去見嚕
多謝你既祝福
小詠
|
Yee0113 發表於 18-8-23 14:40
唉,我人又衰心急到爆
18號last day左,我己經勁sd cv,20號見工,見到今日,都大大話話見左七 八份工,但 ...

無都唔駛擔心, 做PART TIME 先

Yee0113
|
小詠 發表於 18-8-23 14:44
無都唔駛擔心, 做PART TIME 先

唯有系咁唸
hoiching0516
|
呢個時候唔算太難, keep住interview, 一定會搵到一份岩心水既工作.....

以前每年轉一份工, 3月, 5月, 8月搵工都試過, 當時都好擔心搵唔到, 有keep住send CV同見工, 一定會遇到份岩自己既, 唔好擔心
Yee0113
|
hoiching0516 發表於 18-8-23 15:34
呢個時候唔算太難, keep住interview, 一定會搵到一份岩心水既工作.....

多謝你呀,我都系keep住sd cv同見工,下星期再keep going
小肥兔
|
中秋都未到,仲未係年尾,。加油
花生油子
|
而家好多工都請人 唔洗太擔心既,,加油
good_pig
|
Yee0113 發表於 18-8-23 14:40
唉,我人又衰心急到爆
18號last day左,我己經勁sd cv,20號見工,見到今日,都大大話話見左七 八份工,但 ...

一個星期都冇呀
jemappellec
|
Yee0113 發表於 18-8-23 18:43
多謝你呀,我都系keep住sd cv同見工,下星期再keep going

Sales 岩唔岩?
Yee0113
|
小肥兔 發表於 18-8-23 18:58
中秋都未到,仲未係年尾,。加油

唯有keep going
Sd cv sd cv
Yee0113
|
花生油子 發表於 18-8-23 18:59
而家好多工都請人 唔洗太擔心既,,加油

多工請,但未有offer,可能我由普通clerk,轉找admin officer
Yee0113
|
jemappellec 發表於 18-8-23 19:36
Sales 岩唔岩?

我想做文職,多時間照顧小朋友,多謝你既意見
crystal媽咪
|
,
alsace0416
|
希望你快d 找到,加油
JoanC
|
八月都未完,點算係年尾?

18號 last day,20號已有工見已唔錯,其實只係搵咗唔夠一星期,唔駛太擔憂。
tsung
|
Yee0113 發表於 18-8-23 19:58
唯有keep going
Sd cv sd cv

盡人事,加油
Poyau
|
希望早日找到啱心水嘅工 加油
Yee0113
|
JoanC 發表於 18-8-23 20:53
八月都未完,點算係年尾?

18號 last day,20號已有工見已唔錯,其實只係搵咗唔夠一星期,唔駛太擔憂。

我人好心急,我成日怕無offer