起床後肚痛流啡

Anmoney
|
19th第1日起床肚痛, 之後陰道有透明水流出, 第2日起床繼續肚痛, 小便後有小量鮮紅色血(有腰痛), 第3日開始流啡至今日23th, 請問各位絲打知唔知咩事? 有冇好既婦科介紹?
kevama
|
Anmoney 發表於 18-8-23 15:56
19th第1日起床肚痛, 之後陰道有透明水流出, 第2日起床繼續肚痛, 小便後有小量鮮紅色血(有腰痛), 第3日開始 ...

你懷孕幾週?快d去睇下醫生啦。

你住訪區?搵附近既睇
芬豬豬
|
Anmoney 發表於 18-8-23 15:56
19th第1日起床肚痛, 之後陰道有透明水流出, 第2日起床繼續肚痛, 小便後有小量鮮紅色血(有腰痛), 第3日開始 ...

去返平時做產檢嘅醫院,應該會即時安排你入院照,仲等乜?立即去啦
Anmoney
|
kevama 發表於 18-8-23 16:14
你懷孕幾週?快d去睇下醫生啦。

你住訪區?搵附近既睇

我14th先黎完M炸喎
Anmoney
|
芬豬豬 發表於 18-8-23 16:16
去返平時做產檢嘅醫院,應該會即時安排你入院照,仲等乜?立即去啦

但係我14th先黎完m炸
laisausau
|
Anmoney 發表於 18-8-24 00:49
但係我14th先黎完m炸

你係呢版問,正常人會以為你係孕婦
haha748494
|
如果可以最好睇醫生喇。
Anmoney
|
laisausau 發表於 18-8-24 07:59
你係呢版問,正常人會以為你係孕婦

呢個版係懷孕前後, 請問我响呢版問有咩問題
Anmoney
|
haha748494 發表於 18-8-24 16:55
如果可以最好睇醫生喇。

好的, thx
laisausau
|
Anmoney 發表於 18-8-24 17:12
呢個版係懷孕前後, 請問我响呢版問有咩問題

無乜大問題,只係問題表達不夠清楚啫2-3樓Jm都即時反應問你幾週/去搵產檢嘅醫生,因為你冇寫明M完之後幾日發生吖嘛~蒲呢版嘅好多孕婦,一見"流啡丶血水"好自然以為你作小産
流啡丶血水可能係息肉或荷爾蒙失調,幾普遍嘅毛病,盡快揾方便自己即時可以睇嘅婦科就得啦
Anmoney
|
laisausau 發表於 18-8-24 17:23
無乜大問題,只係問題表達不夠清楚啫2-3樓Jm都即時反應問你幾週/去搵產檢嘅醫生,因為你冇寫明M完 ...

多謝意見, 你咁叻既, 係醫生?