大家身邊多唔多有意外生第三個的家庭

ashleyli323
|
如題
Nbs
|
我身邊好多生 3 個,當中有 d 係第二胎係 twins, 大部分都係有計劃唔係意外的。
kmbb519
|
我有朋友係... 第二同第三都係意外
wing752
|
有,朋友第三胎,今年46歳高齡產婦
musiccisum
|
ashleyli323 發表於 18-8-23 17:10
如題

有追仔有意外有三胞胎
MC(TIGER)
|
啲意外點黎呢
ashleyli323
|
kmbb519 發表於 18-8-23 18:51
我有朋友係... 第二同第三都係意外

係咪講緊我(emoji)(emoji)(emoji)
cherryyan619
|
如題

YUK774
|
到,最近生左阿三
ashleyli323
|
YUK774 發表於 18-8-24 23:59
到,最近生左阿三

我用左成個星期去接受呢個事實(emoji)
Jessicakyy
|
ashleyli323 發表於 18-8-28 12:05
我用左成個星期去接受呢個事實(emoji)

恭喜妳,我好想有三個寶貝。。。
小朋友長大,可以互相照應係好事~!
ashleyli323
|
Jessicakyy 發表於 18-8-28 14:51
恭喜妳,我好想有三個寶貝。。。
小朋友長大,可以互相照應係好事~!

上天的禮物!但現在的社會真係(emoji)(emoji)(emoji)
曈曈媽咪
|
到~算係意外,因為我本身係想生第三個既,但C6唔肯就範,
而我本身係比較難受孕(試過5年無避孕,都唔中)
點知一次走火就中左,而家12w啦
Sfive
|
如題

計劃內的,老三剛半歲啦!屋企超級熱鬧。
ymkcandy
|
我。。個女兩個半月啦
ashleyli323
|
曈曈媽咪 發表於 18-8-29 11:49
到~算係意外,因為我本身係想生第三個既,但C6唔肯就範,
而我本身係比較難受孕(試過5年無避孕,都唔中)
...

好勇敢!竟然想生3個!我諗起陣痛都C
ashleyli323
|
Sfive 發表於 18-8-30 04:26
計劃內的,老三剛半歲啦!屋企超級熱鬧。

人地話生二個不如生三個(emoji)(emoji)(emoji) 真的嗎?