美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想帶囡去脫腋下、上唇同小腿,呢間唔知好唔好呢?

禁止訪問

子爵府

fatblack 發表於 18-8-23 17:33

早幾年join左Bikini位,係永久保養,頭兩三年都係一個技師,非常好。我又介紹朋友join。早排SMS通知開分店,技師轉走左,佢哋公司話我唔可以跟技師調鋪,安排另一個,新技師勁唔掂,已經冇再上去、亦唔會再上去!

男爵府

回覆 cameo 的帖子

哎呀

男爵府

回覆 helloann 的帖子

咁就咪攪囉

別墅

fatblack 發表於 18-8-23 17:33

我介紹你去medilase ar!!!幾好嫁,我join左,服務又好,又乾淨,不hard sell

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

好耐之前join過underarm,到而家只係出番1,2 條毛仔。效果係有,但如果concern衛生就麻麻,我早排翻打番d毛仔,佢係完全抹都唔抹就打,雖然唔會接觸到儀器,但出左成日街點都有d汗污糟,感覺清潔一下會好d

大宅

回覆樓主

剃刀好像好多人用過,book 都要1-2個月才有位,做咗2,3次後越打越求期,比咗錢都唔想再去。

禁止訪問

男爵府

cameo 發表於 18-8-23 21:14
早幾年join左Bikini位,係永久保養,頭兩三年都係一個技師,非常好。我又介 ...

我仲約咗星期六做

大宅

會唔會考慮宅光脫毛機? 我係美容院做完underarm彩光先發現到,個價錢夠我買部機全身任打啦,我自己打手脾位幾次見效,啲毛毛粗啲就打多幾次。因為其實都唔係永久,有時都會生返毛仔出黎,自己有部機當保養下,唔中意咁困身成日夾時間

民房

butter11102 發表於 18-10-14 12:41
會唔會考慮宅光脫毛機? 我係美容院做完underarm彩光先發現到,個價錢夠我買部機全身任打啦,我自己打手脾 ...

係咪激光黎? 係就化算d,不過都係覺得好似去美容院安心d,自己打萬一有紅疹都唔知點解決⋯

複式洋房

803queen 發表於 18-10-15 16:42
係咪激光黎? 係就化算d,不過都係覺得好似去美容院安心d,自己打萬一有紅疹都唔知點解決⋯
...

Agree. 我都覺美容院專業d~ 我去swixx o 脫,我不停問d美容姐姐關於脫毛要注意d咩,佢地都會好耐心答我,唔會hea, 最重要係脫得舒適安心,效果好又唔駛自己煩,haha

大宅

回覆 803queen 的帖子

係彩光,激光就一定要出去做我用個陣有俾橡筋彈既感覺,未試過出紅疹,始終彩光冇咁刺激。

禁止訪問

大宅

回覆 kakalingg 的帖子

激光就一定唔會? 我自己打左6年都冇咩生返

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至