求救淘寶達人

panyeung
|
我淘咗曱甴藥鉺,佢話唔可以寄來香港,咁請問而家應該點做呀?
seaheart88
|
panyeung 發表於 18-8-23 18:05

私集可以的
lilybaby8282
|
seaheart88 發表於 18-8-23 18:13
私集可以的

可以請教點樣做嗎?
panyeung
|
私集可以的

請問什麼是私集,我係新手,只用過SF ,其他唔識,麻煩可否教教我?謝謝
anyuser18
|
唔識搞咪申請退款
seaheart88
|
panyeung 發表於 18-8-23 18:26
請問什麼是私集,我係新手,只用過SF ,其他唔識,麻煩可否教教我?謝謝
...

你用順豐佢應該彈返轉頭。。。你試吓去hot buy 了解下。。。登記個帳戶。。之後你有個專用地址同埋專用編號。。。下次買嘢直接輸入呢個地址就可以幫你私人集運
tkop
|
panyeung 發表於 18-8-23 18:26
...

即係走私哦
panyeung
|
anyuser18 發表於 18-8-23 18:27
唔識搞咪申請退款

可以退㗎?我試下搵下點退,謝謝
mandy952
|

私集
vivibabyvivi
|
tkop 發表於 18-8-23 18:35
即係走私哦

cattz288
|
panyeung 發表於 18-8-23 18:37

喺訂單度揀退款
seaheart88
|
panyeung 發表於 18-8-23 18:37

首先要知道。。件貨係咪已經退返去買家?你問清楚佢啦。。如果佢都收返咪按退款囉
|
我用神州敏感線運
panyeung
|
seaheart88 發表於 18-8-23 19:28
首先要知道。。件貨係咪已經退返去買家?你問清楚佢啦。。如果佢都收返咪按退款囉
...

成功退款了,謝謝你呀
Poyau
|
panyeung 發表於 18-8-23 22:08
成功退款了,謝謝你呀

cindy618
|
退款吧
ryan_mami
|
lilybaby8282 發表於 18-8-23 18:19
可以請教點樣做嗎?

即係去其他速遞公司開個戶口,將所有貨品都運去呢間公司,再集運落來,我用點buy, google 或集運公司都會有教學。

https://www.moneyhero.com.hk/blog/zh/%E6%B7%98%E5%AF%B6%E9%81%94%E4%BA%BA%E5%BF%85%E7%9D%87%EF%BC%9A10%E5%A4%A7%E9%9B%86%E9%81%8B%E5%85%AC%E5%8F%B8%E5%A4%A7%E6%AF%94%E4%BD%B5

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
20150618bb
|
唔過得海關,咪退錢
smile888
|
私集可以的

題外話,請問近來為何在電腦上用唔到淘寶的旺旺對話既?之前一直都無問題。
cattz288
|
panyeung 發表於 18-8-23 22:08
成功退款了,謝謝你呀

想問你運費是否分開退? 因為一直用開集運, 今次第一次用官直送, 點知賣家話倉唔肯接, 因為貨易爛
已退左貨款, 運費唔知點追