想試排卵藥,可介紹好醫生嗎!

pongpig
|
刚i v f失敗,想試下食排卵藥,可有好医生又吾太貴介紹下?是否一般婦科醫生就得?
安娜公主
|
pongpig 發表於 18-8-23 18:25
刚i v f失敗,想試下食排卵藥,可有好医生又吾太貴介紹下?是否一般婦科醫生就得?
...

如果只係食藥,我果時一千左右,5日藥,後來e生建議加埋超聲波追蹤卵子+打破卵針,就要7千
pongpig
|
安娜公主 發表於 18-8-23 22:09
如果只係食藥,我果時一千左右,5日藥,後來e生建議加埋超聲波追蹤卵子+打破卵針,就要7千
...

請間D a y幾开始食架?咁work 吾work或者可以advice边位医生呀?
安娜公主
|
pongpig 發表於 18-8-24 06:29
請間D a y幾开始食架?咁work 吾work或者可以advice边位医生呀?

我果日係day3開始食,每天2粒,果個月反應幾好,有4粒卵,不過晤中(emoji)
地址pm你ok?
pongpig
|
安娜公主 發表於 18-8-24 08:48
我果日係day3開始食,每天2粒,果個月反應幾好,有4粒卵,不過晤中(emoji)
地址pm你ok?
...

0K呀,但想问下食排卵藥会不会預先拎理卵巢存货架 因为我已无咩货了
pongpig
|
地址pm你ok?
...

另外问下幾$,点解唔i u i既,係咪这方法又好D
安娜公主
|
pongpig 發表於 18-8-24 08:51
另外问下幾$,点解唔i u i既,係咪这方法又好D

我係遲排卵,其他都一切正常,所以e生建議食藥觀察下先,而加試左2個月,失敗左,下個月轉iui
jesuis
|
pongpig 發表於 18-8-23 18:25
...

最緊要問醫生開隻唔會令內膜薄了的排卵藥
flowerevali
|
地址pm你ok?
...

可以pm 我醫生地址嗎? thanks
Yeemanman
|
地址pm你ok?
...

唔好意思其實我唔係好明,每個月唔係會排卵一粒?
FaMaBB
|
Yeemanman 發表於 18-8-25 10:45
唔好意思其實我唔係好明,每個月唔係會排卵一粒?

食左排卵藥會可能排多過一粒的卵子
Dolphin_love
|
地址pm你ok?
...

請問可以pm我醫生資料麻?thanks
Yuki201601
|
安娜公主 發表於 18-8-23 22:09
...

可否 pm醫生
價錢及資料嘿?
感謝