有可送禮的嬰兒護理用品推介嗎?

fungmiss
|
表姐就快生b,有幸成為表姨既我想送份實用d既護理套裝比bb
想請教下大家有冇比較premium 同包裝得靚的寶寶護理套裝推介?
暫時心水可能係California b_____ 同 petite p_____
有冇媽媽用過可以分享同推薦下?
唔該曬
mandy952
|
fungmiss 發表於 18-8-23 18:34
想請教下大家有冇比較premium 同包裝得靚的寶寶 ...

施巴,買bb裝
ILB
|
mustela 有公仔
cameo
|
fungmiss 發表於 18-8-23 18:34
想請教下大家有冇比較premium 同包裝得靚的寶寶 ...

我唔識邊種for gift最靚呀!但要留意而家有d媽媽崇尚天然、有機、冇香料等等等等⋯
所以你都可以先睇吓佢想要邊類,靚唔靚其實真係唔太重要,多數生完都勁多禮物收,最緊要真係啱佢用!
又,因為好多媽媽大肚時,已經去過bb展或網上登記後,有N種牌子sample,佢哋心目中大多有d指定牌子打算用(因為我大肚時都會plan定之後bb用乜)
cameo
|
ILB 發表於 18-8-23 19:35
mustela 有公仔

我勁like mustela,個仔由bb用到大,個味好好聞,有款係洗頭沖涼兩用,好香又方便!
不過有d媽媽會厭佢有香味⋯
藍尾巴
|
送其他野啦,牌子好個人喜好,萬一小朋友用完敏感,你水洗都唔清
Poyau
|
mustela 有公仔

tsung
|
mustela 有公仔