有冇人用過wefly訂機票呀?

好女人
|

間野信唔信得過呀?我訂左成2日都未出電子機票比我,係未次次買都要咁耐出呢?
kitlok
|
好女人 發表於 18-8-23 18:42
間野信唔信得過呀?我訂左成2日都未出電子機票比我,係未次次買都要咁耐出呢?
...

我7月尾訂左台中機票,三日後收到電子機票,我亦有打過去航空公司check下,有我資料
wcpcelia    發表於 18-8-24 08:59
Duffy15
|
...

我剛訂了去台北,明天出發,已在cx預辦了登機証。他們通常3日左右會email eticket到你郵箱。放心!
chris0411
|
你去垃圾郵件搵下...好多時去左垃圾郵件....再唔係在辦工時間搵佢地都得...
MissMaMa
|
...
買過,真係慢得好過份,真係要3日。上一張仲離譜,要4日,過左佢所講72小時之內出票。
好女人
|
MissMaMa 發表於 18-8-24 05:53
買過,真係慢得好過份,真係要3日。上一張仲離譜,要4日,過左佢所講72小時之內出票。
...

咁你有冇打電話吹佢?
粟米沙律
|
韓國版有JM用過, 結果要去消委會及退錢.
詳情可以去韓版版望望.
MissMaMa
|
好女人 發表於 18-8-24 09:08
咁你有冇打電話吹佢?
我有打電話,喺第三日打,然後佢check 個booking ,就話排緊隊出票,下午會有,結果下午都係冇,要過多一日嘅下午至有。
mugtaitai
|
...

用過幾次,so far 又 ok 喎
Currytso
|
買過,3日內收到電子機票。
happykk
|
粟米沙律 發表於 18-8-24 10:31
詳情可以去韓版版望望.

你講我呀
好女人
|
粟米沙律 發表於 18-8-24 10:31
詳情可以去韓版版望望.

咁驚
wcpcelia
|
用過一次, 都3日內收到電子機票
whyyou
|
8月頭訂11月韓亞去首爾機票,即時收到confirmation, 第二日已經收到e-ticket, 上網劃到位,冇問題
birdsky
|
有用過數次,so far未試過有問題
2007WNIP
|
...

我琴日早上買,今日下午已經收到confirm机位了,我諗是付多少人定單。
BBG1
|
ok ga
fatwc
|
...

我買過,隔一两日已有email confirm 機位。
coney
|
MissMaMa 發表於 18-8-24 05:53
...

4日? 嚇死人咩?!
MissMaMa
|
coney 發表於 18-8-28 20:53
4日? 嚇死人咩?!

等左3日都未有,真係有d擔心嘅,所以打電話去wefly,職員話排緊隊出票。。。之後等多一日,下午5點幾至有

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊