有左後勁多胃氣同口水,有無媽媽好似我咁奇怪?

朱余媽媽
|
一早起身未食野已有胃氣,全日胃氣不停仲要好大聲,另外口水不停分泌,樽不離手方便吐口水,有無媽媽好似我咁怪?上一胎我都係咁,不過一生完就無事。

AikoMok
|
朱余媽媽 發表於 18-8-23 19:16
一早起身未食野已有胃氣,全日胃氣不停仲要好大聲,另外口水不停分泌,樽不離手方便吐口水,有無媽媽好似我 ...

我都有好多胃氣
eryau
|
我都好多胃氣,全個孕期都係
朱余媽媽
|
eryau 發表於 18-8-23 19:23
我都好多胃氣,全個孕期都係
我都係成個孕期都係咁,但多口水真係無聽過有人好似我咁怪。
eryau
|
朱余媽媽 發表於 18-8-23 19:28
我都係成個孕期都係咁,但多口水真係無聽過有人好似我咁怪。

我係後期勁口渴Ja...多口水又無.?唔怕既,個個人唔同
LALAPAK
|
我都系胃氣勁同囗水好多,現在六個月都系咁,口水稍微少D,但一樣行到邊拎住個口水樽(emoji)(emoji)
tpcmela
|
一早起身未食野已有胃氣,全日胃氣不停仲要好大聲,另外口水不停分泌,樽不離手方便吐口水,有無媽媽好似我 ...

我胃氣多到er足一小時,生完都一樣
wongchim
|
回覆 朱余媽媽 的帖子

我13 weeks 一樣極多口水又嘔,口水多到唔想,出街,睇緊中醫希望有改善啦
haha748494
|
會吖,勁多胃氣,飲小小檸檬水會舒服。
Gobbyin214
|

我都係超多胃氣,唔知點攪,好辛苦