有冇人記得呢個blog

phoenixM
|
最近執屋搵到,當年成日追呢個blog
真係好懷念yahoo blog

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hi_baby
|
我以前都有睇呢個blog, 唔知佢地呢家點呢?
phoenixM
|
hi_baby 發表於 18-8-23 19:54
我以前都有睇呢個blog, 唔知佢地呢家點呢?

對小姐弟依家應該十幾歲了
tsung
|

Bloomberg
|
我以前都有追開佢個blog
Sumyeema1
|
幾年前有行家透露,吕方有婚外情。
Sumyeema1
|
當年我也追過,兩個小朋友好得意。
crystal媽咪
|
冇乜印象
gion
|
其實轉低調都好,消費咗自己對仔女幾年,好應該比番D私隱同寧靜佢哋。
phoenixM
|
Sumyeema1 發表於 18-8-23 20:00

呂(女)方有.....!?!!!

Sumyeema1
|
phoenixM 發表於 18-8-23 20:06
呂(女)方有.....!?!!!

同藍上司。
wcpcelia    發表於 18-8-24 09:50
phoenixM    發表於 18-8-23 20:10
RelaxHippo
|
Sumyeema1 發表於 18-8-23 20:00
但之後有自稱mamimama朋友既jm澄清無呢回事, 一家四口過得好好.
phoenixM
|
gion 發表於 18-8-23 20:05
其實轉低調都好,消費咗自己對仔女幾年,好應該比番D私隱同寧靜佢哋。
...

作為一個童年回憶都好
不過認同長大後, 仔女開始有自己的朋友和生活圈子, 再公開咁多生活照比人睇唔係咁好

Sumyeema1
|
RelaxHippo 發表於 18-8-23 20:09
但之後有自稱mamimama朋友既jm澄清無呢回事, 一家四口過得好好.

呢個澄清就冇留意,因為已被傳聞嚇質。

我記得好似有相的。
sushiroll
|

phoenixM
|
RelaxHippo 發表於 18-8-23 20:09

但願如此, 睇黎好多野都係回憶總是美好的

竇漪房
|
有無人有睇開帶銀公主呢?佢寫寫下唔見左
Sumyeema1
|
phoenixM 發表於 18-8-23 20:12
但願如此, 睇黎好多野都係回憶總是美好的

呢個舊鋪重溫。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KUDOS
|