深圳食同按摩推介

elysion
|
請推介,特登放一日假同C6上去hea 下, 想按摩要乾淨企理,宜家小費比幾多
MMM3M
|
elysion 發表於 18-8-23 20:14
請推介,特登放一日假同C6上去hea 下, 想按摩要乾淨企理,宜家小費比幾多

up
man.hin
|

Up
AAl
|
朋友介紹呢間,環境Ok 乾淨。
我去過一次,好大鄉里,原來按摩要換衫沖涼,我唔知
收費88兩個鐘全身,一個鐘按腳,小費全身比60,腳比40,總數188三小時,我覺得抵,第一次,咩都唔識,好攪笑

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-8-25 15:18
333s
|

那口岸入?

原來深圳也好好玩!深圳8大特色景點 - Skyscannerhttps://www.skyscanner.com.hk/news/8-places-to-visit-in-shenzhen-201701

2018年4月6日 - ... 按摩、購物、食飯。吃喝玩樂之餘,其實深圳有許多特色景點適合一家大細去玩呢! ... 旅遊資訊 原來深圳也好好玩!深圳

333s
|
跟窮L遊深圳 $50人仔食超高CP值南京菜
https://hk.lifestyle.appledaily. ... e/20180502/58137756
coldmilktea
|
AAl 發表於 18-8-25 12:38
收費88兩個鐘全身 ...

小费比最少嗰個價巳可以,(有格仔剔)。另外,6pm前去,仲有包午餐丶餐飲、水果。個場唔新唔豪,不过技師稳定,野食又唔差,又抵。幫襯左1x年
wcpcelia    發表於 18-8-27 11:14
BeBe媽媽
|

我想好多年無去過深圳按摩了
Elsa媽咪
|

上 YouTube search Data Ma, 呢排佢專介紹按摩店同免小費
AAl
|
coldmilktea 發表於 18-8-25 17:58
小费比最少嗰個價巳可以,(有格仔剔)。另外,6pm前去,仲有包午餐丶餐飲、水果。個場唔新唔豪,不过技師稳 ...

我想比最少果個價,但怕唔好意思同黑面。
你幫襯開的話,下次我都比最少果個
唔該你
yoyolaw
|
coldmilktea 發表於 18-8-25 17:58
小费比最少嗰個價巳可以,(有格仔剔)。另外,6pm前去,仲有包午餐丶餐飲、水果。個場唔新唔豪,不过技師稳 ...

我都去咗好多年,有相熟師傅,通常按4part身(3hrs)小費$120,兩part腳(小費$60)
以前大半個月去一次,依家冇去咁密,小費好似比太多,我諗比$100都夠,但比開佢咁多又冇理由縮沙,佢地D$10餐越黎越衰,環境較舊
不過D師傅又真係穩定既
katie0921
|
yoyolaw 發表於 18-8-26 22:04
我都去咗好多年,有相熟師傅,通常按4part身(3hrs)小費$120,兩part腳(小費$60)
以前大半個月去一次, ...

見你地推介都好吸引,要去試下去。是否在關口行過去都近的?
另外,你們的銀包、證件,是否放在locker還是跟身?
yoyolaw
|
katie0921 發表於 18-8-26 22:38
見你地推介都好吸引,要去試下去。是否在關口行過去都近的?
另外,你們的銀包、證件,是否放在locker還是 ...

放locker最緊要key跟身,我在皇崗過関後沿天橋直行轉右,行到最尾條樓梯落去,你會見到有D人坐係度,你話水上明珠就會有個肥肥哋嘅男人會幫你call車接你去啦!
CatMo1006
|
yoyolaw 發表於 18-8-26 22:04
以前大半個月去一次, ...

請問有無技師號碼介紹?
sauNG
|
AAl 發表於 18-8-25 12:38
收費88兩個鐘全身 ...

哩度好正,價錢可以接受,最緊要系正當場所,裡面食嘢絕對算得上平靚正,真心推介
yoyolaw
|
CatMo1006 發表於 18-9-7 21:40
請問有無技師號碼介紹?

我按D師傅都要好大力的,呢度D師傅8成都好的