自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

好慘呀
不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

sjnl43 發表於 18-8-24 20:09
個女仔陀b時19 碎, 跟個四張大叔, 我第一時間聯想到, 弗得妹浦精, 出身唔好.....無生活求其跟個男人

19歲 ...

忘年戀冇問題,做咗人父母,就應知責任,兩隻行為表明你走得,我唔走得呀,話之個BB餓死啦!簡直係誤殺,點止虐兒咁簡單。

諗起個BB肚餓,一定喊到聲都啞埋,個心就好痛。

珍珠宮

SandyKL 發表於 18-8-24 22:40

忘年戀冇問題,做咗人父母,就應知責任,兩隻行為表明你走 ...

你會覺個弗得妹, 識責任感? 講到尾, 返去睇b 先果個都係啊媽,個男人無理過

男四張啦, 責任感無,都知b 唔餵會死, 質多小錢比隔離師奶幫手都無

呢件事怪在, bb 喊到拆天,無人報案? 耐人尋味

男爵府

回覆樓主

RIP

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

兩個都係人渣 ,活生生咁餓死個女

首頁

尾頁

跳至