自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

☆cori☆ 發表於 18-8-25 13:03
突然覺得自己好渺小,未聽過呢個牌子,但同時又有d耳熟,好矛盾......是否很貴?
...

以有散光既con黎講應該係最平

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我用one day acuvue moist for astigmatism

由朝戴到晚,唔乾,好用

公爵府

2018復活節勳章

YuYuMother 發表於 18-8-25 14:26
我用one day acuvue moist for astigmatism

由朝戴到晚,唔乾,好用

x2

侯爵府

2024年龍年勳章

cindy618 發表於 18-8-25 14:00
後者更好

但貴d
前者已ok

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

仲有年con配嗎?我又係好耐冇配過con,上次去間小型眼鏡店,個店員話依家one day嘅多,少量一周或月con,冇年con架啦

複式洋房

丫雅 發表於 18-8-25 16:35
仲有年con配嗎?我又係好耐冇配過con,上次去間小型眼鏡店,個店員話依家one day嘅多,少量一周或月con,冇 ...
唔係卦!可想而知我幾耐無戴過!多謝大家資訊,我要格下價了,其實月con係咪最伐算?

複式洋房

馬爾太 發表於 18-8-25 13:28
我覺得計埋洗con藥水價錢差唔多。
而家係咪唔會有細支con水送?以前配年con都有一兩支細既送

子爵府

☆cori☆ 發表於 18-8-25 18:33
而家係咪唔會有細支con水送?以前配年con都有一兩支細既送

我轉咗one day10幾年啦

複式洋房

☆cori☆ 發表於 18-8-25 13:04
邊隻月con水含量勁呢?
博士倫最新果隻,岩長時間戴(16小時)
聽店員講月con四十幾%含水量算高

首頁

尾頁

跳至