如何選擇

qqwong
|
請問各jm會選去東京還是沖繩呢? 兩邊都想去, 但只可任擇其一, 謝~
貓頭雀
|
有咩組合同行?老人? 小朋友?
qqwong
|
二個大人+阿囡 (age.17)
cara.mak
|
qqwong 發表於 18-8-23 22:41

東京
wsyggk
|
東京
我愛Corina
|
qqwong 發表於 18-8-23 14:41

東京啦

沖繩好hea,舒服的,但有個teenager,東京會好d...
wcpcelia    發表於 18-8-24 10:29
bing-jing
|
你鍾意聲色犬馬 定係 四野無人 曬到頭暈?
Fishqqma
|
你會唔會驚十七歲小朋友去沖繩會嫌悶?
ryan_mami
|
qqwong 發表於 18-8-23 22:37
請問各jm會選去東京還是沖繩呢? 兩邊都想去, 但只可任擇其一, 謝~

我唔like陽光與海灘,所以沖繩會悶。
tsung
|
qqwong 發表於 18-8-23 22:41

17歲阿囡可能東京比較合適,如果17歲阿仔冲繩啱玩d
TMC3012
|
幾時去先? 我會先東京, 食買都
qqwong
|
回覆 tsung 的帖子

咁又係, 阿囡鍾意買嘢~
qqwong
|
回覆 TMC3012 的帖子

諗住年尾, 阿囡想睇雪, 我們又係第一次去日本, 所以要認真想想~
qqwong
|
回覆 Fishqqma 的帖子

佢鍾意買嘢就真~
vivibabyvivi
|
qqwong 發表於 18-8-24 11:23

諗住年尾, 阿囡想睇雪, 我們又係第一次去日本, 所以要認真想想~ ...

睇雪去北海道啦
qqwong
|
回覆 bing-jing 的帖子

咁大鑊, 佢又真係怕熱, 睇嚟聲色犬馬咁佢多D~
qqwong
|
第一次去, 又無值得推介先去日本邊樹玩好呢?
cakii
|
如果未去過東京,就會去東京,如果去過會去沖繩
c.vieri
|
17歲 東京啦
patpat234
|
qqwong 發表於 18-8-24 11:23

諗住年尾, 阿囡想睇雪, 我們又係第一次去日本, 所以要認真想想~ ...

沖繩無雪睇

我2個仔女 15,12 未去過東京,只睇過東京資料,去過沖繩 石垣,再去的話佢地會揀沖繩

佢地唔中意行商場,寧願曬死都要玩,海陸空玩晒就啱