自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

rean_chau 發表於 18-8-24 09:03
朝早西貢, 食完海鮮午餐就返酒店抖一陣, 然後出尖沙咀咏香江
大嶼山就玩一日, 纜車拜佛 再唔係 就鑽石 ...
8 點前...........我會發癲囉....................

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

八點出門 真係旅行團咁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

邊得嚟咁多親戚

公爵府

babyhowie 發表於 18-8-24 20:39
邊得嚟咁多親戚

呢個真係要由太婆講起羅!我婆有好多個姊妹,所以我有好多姨婆表姨表舅,宜家個個開始退休就開始到處去玩。

公爵府

Poyau 發表於 18-8-24 20:30
八點出門 真係旅行團咁

係,仲要我再早啲出門接佢地!同佢地講太早無野玩,佢地又唔信,日日同人地返工果啲逼地鐵。

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

琥珀宮

rean_chau 發表於 18-8-24 00:17
成個暑假,馬不停蹄,我覺得自己就快癲啦!個個星期去玩,帶唔同嘅人去玩,上山下海咏香江。我媽唔知邊度黎 ...

你唔想去未出聲囉,對腳生係你到,唔通佢攞鎗指住你叫你帶佢出去咩
做人話一就一,二就二,把口話唔去但最後又去,咁你阿媽下次都係繼續搵你架啦

大宅

回覆樓主:

樓主可以搵份導遊既工,有晒經驗,實請你呀!

公爵府

luv_miyuko 發表於 18-8-24 21:33
你都好孝順,俾我發左呀媽脾氣好耐,咁大整蠱

孝順就係我媽比我既人設,人前人後話我孝順,唔比面佢即係打佢咀巴,所以我攞曬啲單返去claim佢,日日同人地食大餐幫佢攞足面。

寶石宮

2023年兔年勳章

rean_chau 發表於 18-8-24 21:27
係,仲要我再早啲出門接佢地!同佢地講太早無野玩,佢地又唔信,日日同人地返工果啲逼地鐵。
...

仲有1個星期 加油

首頁

尾頁

跳至