使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Kimiwiki 發表於 18-8-24 08:04
有冇人都係咁,按入來睇留言都係有廣告間住,好煩

同你一樣,好大幅

大宅

jordas320 發表於 18-8-24 02:38
又避孕丸又益生菌又奶粉又尿片,我手指又粗又遲鈍,成日㩒到煩到爆
上bk係relax架嘛 ...

錦樣幫唔到廣告,反而好憎D產品

伯爵府

2018復活節勳章

又避孕丸又益生菌又奶粉又尿片,我手指又粗又遲鈍,成日㩒到煩到爆

討厭

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

煩到爆,bk 想趕客

男爵府

回覆樓主:

細細條D廣告都由你呀~而家整到咁大篇廣告,仲要幾個post/回覆就見到,真係唔得囉~老實講,如果因為咁少左人睇bk,相對地,盤數唔靚廣告就會少,所以真係搞搞佢喇

大宅

回覆樓主:

啲廣告又大又郁來郁去,勁煩

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章 Poo得好勳章

啲廣告勁煩,勁討厭

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

多到爆,每轉一版就彈出嚟,好煩

伯爵府

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

謝謝各位寶貴意見

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 18-8-24 08:29
我都係吹吓,真係會聽我講咩?!
我淨係提議手機可按點評咋!
有應我,但未見有成效。

係喎如果電話可以㩒就方便好多,但我比管理員話過兩次 唔敢再㩒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

JD930 發表於 18-8-24 17:56
係喎如果電話可以㩒就方便好多,但我比管理員話過兩次 唔敢再㩒
...

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

好媽媽勳章

真係勁多廣告!唔想咁多人上嚟?

伯爵府

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

D廣告勁討厭

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

我們已收集各位國民對BK app廣告顯示的意見並轉交予相關部門了解。謝謝!

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至