係咪真係咁等錢使?

Kimiwiki
|
好憎,睇得好辛苦,版面廣告多都算,按入去睇留言,每睇一個就間住,點睇,

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Fishqqma
|
bk唔係慈善機構, 賺錢有乜嘢問題

我都唔鍾意啲廣告係咁彈出嚟但係 都可以理解
suetfunglui
|
係喎!一遮遮半板
crystal媽咪
|

壯大版圖
十五樓師奶
|
Kimiwiki 發表於 18-8-24 08:08
好憎,睇得好辛苦,版面廣告多都算,按入去睇留言,每睇一個就間住,點睇,

...

咁好生意,唔怪得bk文員人工三萬
vivibabyvivi
|
Fishqqma 發表於 18-8-24 08:12

係,不過廣告係多到離晒太譜囉
sushiroll    發表於 18-8-24 12:10
wcpcelia    發表於 18-8-24 09:47
Kimiwiki
|

都唔使咁,好趕客
jacky1666_hk
|
比起以前真係多左好多,又愈黎愈大,以前熄一次就得,而家每禁一下就見到。
minlbc
|
話時話,避孕丸小姐企到,好似就向後跌,好擔心佢拗親條腰!
靚靚C9
|

minlbc
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
月希
|
中以我鍾恴用電腦上..用手機真係
brindlewin
|
Kimiwiki 發表於 18-8-24 08:08

...

呢個網站你免費玩架,營運都要錢。

咁憎自己起個,唔接廣告試下咯。
cherrywong05
|

bongbongpatty
|
brindlewin 發表於 18-8-24 09:04

要營運既無收入点維持
Kimiwiki
|

mandy952
|

建議bk落下化妝品廣告
Miss.Hui
|
淨係睇呢一頁都已經有齊你講咗幾個
加多一個清潔用品
Kimiwiki
|

冇話唔俾接廣告,但會唔會反效果?依家係太多?(話時話你係咪來自沖繩!
二世龜
|

雖然明白

但今期d廣告大到離晒譜