延禧6x集,

cindy618
|

講袁春望搞小動作害皇子嗰d好悶
我是靚媽
|
绝對認同。我都想開坫講。之前班妃嬪皇后智慧咁高,咩都睇穿,現在被個太監舞返轉頭。其實我覺得套劇做到瓔珞同繼皇后協議之後就好完,现在加袁春望尼一段好似同套戲格格不入,拉長黎做。
szesze_lam
|

可否不要在標題劇透, 謝謝
李露眉
|
呢個春望,無論個樣定聲,加埋個行為,極度克人憎
wcpcelia    發表於 18-8-24 16:45
cindy618
|
李露眉 發表於 18-8-24 10:38
呢個春望,無論個樣定聲,加埋個行為,極度克人憎

好煩呀,破壞哂成套戲,第一次會停機訓覺
cy101
|
同皇后報完仇已經無咁好睇!
fishes
|
我是靚媽 發表於 18-8-24 10:36
绝對認同。我都想開坫講。之前班妃嬪皇后智慧咁高,咩都睇穿,現在被個太監舞返轉頭。其實我覺得套劇做到瓔 ...

係,突然間蠢晒,比一個春望玩晒。
協議後完係最好。
oran04
|
設定是講完女主一生,所以有後面一段,但乏善可陳
cindy618
|
cy101 發表於 18-8-24 11:05
同皇后報完仇已經無咁好睇!

無瓔珞出場就唔好睇,佘個面口都唔吸引,惟獨瓔珞一出,簡單幾句對白,佢表情好吸引我
cy101
|
小丸子阿爺好鬼煩, 死唔斷氣!!!
李露眉
|
其實唔明大陸劇下下都要70集,
基本上有9成劇,到5十幾集可以大結局,
搞到虎頭蛇尾..

而家我睇到55集, 講到知道呢個奴才係奸既...
但其他所有對手妃子已KO, 連爾晴都KO 埋,
唔知仲有咩講..
asa2012
|
我仲係睇到2人在辛者庫初遇。
但都覺佢煩厭,無端端又話鐘意人,又話結盟,都唔知佢想點
jasmine0527
|
cindy618 發表於 18-8-24 10:15
講袁春望搞小動作害皇子嗰d好悶

係,我停咗喺66集,只睇咗一半.....
感覺過長了
webjen
|
回覆 cy101 的帖子

超級變態佬
isabel115
|
fishes 發表於 18-8-24 13:50
係,突然間蠢晒,比一個春望玩晒。
協議後完係最好。

以往精明嘅皇后有病嘛,病朦咗,比身邊小人攪事都唔知
fatmommy
|
asa2012 發表於 18-8-24 17:12
我仲係睇到2人在辛者庫初遇。
但都覺佢煩厭,無端端又話鐘意人,又話結盟,都唔知佢想點
...

我都係睇到差唔多,小春無啦啦好痴情咁

李露眉
|
cindy618 發表於 18-8-24 14:03
無瓔珞出場就唔好睇,佘個面口都唔吸引,惟獨瓔珞一出,簡單幾句對白,佢表情好吸引我
...

阿蛇做戲真係好麻麻,喜怒袞樂都微笑
tansyneko
|
其實追到順嬪被揭發已減低咗觀看慾望,後勁不繼,如果縮短d好d囉
cindy618
|
李露眉 發表於 18-8-24 18:08
阿蛇做戲真係好麻麻,喜怒袞樂都微笑

佢可能以佢駕馭到不同嘅笑
cindy618
|
tansyneko 發表於 18-8-24 18:18
其實追到順嬪被揭發已減低咗觀看慾望,後勁不繼,如果縮短d好d囉

順嬪個段少少多餘,再講,又唔係大美人