好憎奶奶啲連鎖WhatsApp

tigerpopo
|
唔知點解覺得好唔鍾意,佢覺得係祝福,但我覺得係恐嚇,迫人轉比幾多幾多人!
當然,我係唔會咁做啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小小馬奇朵
|
好無聊
但真係有人周圍send
lojo11
|
佢太無聊!
ddkaka
|
唔理就得
ricky0223
|
我奶奶唔會send,我媽反而成日send我唔會理,無認真睇過
hhz
|
由以前icq年代開始有呢啲,我小學時有傳呢啲紙仔添,我都無理過。而家咪無穿無爛,唔理佢就得。
homelover11
|
我6299一模一樣,有些仲有大陸的無聊片,結果c6有一日話他們: 遲早你們個電話中毒!唔好send比我們!終於收斂左。我不看不回的。
Jane1983
|
我有舊同學又係咁,好日唔見,就係send呢d嘢黎。收咗即刻delete。
gigi19810326
|
我都有一個咁樣嘅奶奶。。。。。。
佢個whatsapp只係得呢啲轉發對話 我從來無理,亦無睇,靜音埋,見到都煩
esmehouse
|
我會唔理
TinyTomato
|
可能"網齡"太短,廿幾年前好多人初用Internet都好興奮覺得好新奇,就算後生的都好喜歚轉寄呢類無謂訊息。

過一段時間佢自己都覺無聊就會減少。

tigerpopo 發表於 18-8-24 11:19
唔知點解覺得好唔鍾意,佢覺得係祝福,但我覺得係恐嚇,迫人轉比幾多幾多人!
當然,我係唔會咁做啦!

tigerpopo
|
homelover11 發表於 18-8-24 11:29
我6299一模一樣,有些仲有大陸的無聊片,結果c6有一日話他們: 遲早你們個電話中毒!唔好send比我們!終於 ...

大陸片就更煩,係我屋企好大聲播出嚟,聽到好炆憎
vivibabyvivi
|
初初有email嗰時已經有架啦,當睇唔到咪得囉
brindlewin
|
homelover11 發表於 18-8-24 11:29
我6299一模一樣,有些仲有大陸的無聊片,結果c6有一日話他們: 遲早你們個電話中毒!唔好send比我們!終於 ...

真係要告誡,有老人喜轉發,無拿拿做咗LDC中轉站,俾成千蚊領教訓。
sushiroll
|

seaman1982
|
長輩圖長輩片,我同阿媽講左呢個名後,佢就唔再send喇,因為佢唔認自己係長者。
我同佢講係阿婆先中意做呢D野。
Ho_BB
|
wuwucancan
|
小小馬奇朵 發表於 18-8-24 11:24
好無聊
但真係有人周圍send

同意
hellohellojenny
|
99不會直接send給我,但c6親戚group有add我,親戚ssss經常在group內send好多video同轉發訊息,我沒有開,隔一排就直接delete。
c.vieri
|
之前有個唔熟嘅朋友,係又sent 唔係又sent ,次次睇完就算,可能見我無理,之後就無再sent 比我。