上班時間,今又在3號公路坐足1.1/2小時,有無人士同我一樣?

20150618bb
|

的駕駛人,真係要改善下駕車態度,唔好快一至二秒鐘就炒大鑊,今早就係另到大家..........................唉,到我入尖沙咀只見到爛車一架.
20150618bb
|
20150618bb 發表於 18-8-24 11:36
的駕駛人,真係要改善下駕車態度,唔好快一至二秒鐘就炒大鑊,今早就係另到大家..........................唉, ...
無人士??
SamSam2003
|
20150618bb 發表於 18-8-24 11:53
無人士??

3號公路係咩地方黎?
tsung
|
SamSam2003 發表於 18-8-24 11:56
3號公路係咩地方黎?

留毛等解答
c.vieri
|

stagea
|
3號公路??? 邊到嚟
都敏俊C
|
20150618bb 發表於 18-8-24 11:36
的駕駛人,真係要改善下駕車態度,唔好快一至二秒鐘就炒大鑊,今早就係另到大家..........................唉, ...

呢排3 號仔日日炒車
wing_wing912
|
係咪三號幹線?大攬?
Ho_BB
|
三號幹線???
crystal媽咪
|
stagea 發表於 18-8-24 12:18
3號公路??? 邊到嚟

軍曹,又見面了。
我都唔知。
crystal媽咪
|
我研究咗好耐,咩叫坐咗1.5小時。
即係塞車???
Jnam
|
應該係3號幹線出佐敦/尖沙咀段, 啱啱出口位有交通意外, 但就塞住成條線, 連去西隧的都塞埋
20150618bb
|
都敏俊C 發表於 18-8-24 12:19
呢排3 號仔日日炒車
快幾秒就慢左個幾鐘
20150618bb
|
Jnam 發表於 18-8-24 12:27
應該係3號幹線出佐敦/尖沙咀段, 啱啱出口位有交通意外, 但就塞住成條線, 連去西隧的都塞埋 ...
係什麼車輛?我到出事個位只見到架10多年[Y字牌子車],另外係什麼車?
crystal媽咪
|
應該係3號幹線出佐敦/尖沙咀段, 啱啱出口位有交通意外, 但就塞住成條線, 連去西隧的都塞埋 ...

勁!!!!
Jnam
|
20150618bb 發表於 18-8-24 12:36
係什麼車輛?我到出事個位只見到架10多年[Y字牌子車],另外係什麼車?

我只是經過立下眼見到有架車停响到, 交通意外係新聞講的

【馬路的事交通消息】較早前三號幹線去尖沙咀,近油麻地出口的交通意外已經清理,交通回復正常。http://www.881903.com/page/zh-tw/rs_newsdetail.aspx?sid=1600&nid=1026306
stagea
|
crystal媽咪 發表於 18-8-24 12:25
軍曹,又見面了。
我都唔知。

哈哈!真係不知道
stagea
|

crystal媽咪
|
stagea 發表於 18-8-24 13:32
哈哈!真係不知道

我冇揸車,所以我唔熟啲道路
Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-8-24 13:34
我冇揸車,所以我唔熟啲道路

3號公路在大馬