百貨公司返學黑白鞋

oasis18
|
請問邊間百貨公司返學黑白鞋有優惠?

以往千色/吉吉島/永安/先施暑假都有折扣優惠, 今年好似唔多覺, 請各位報料, 謝謝!
siuyan1212
|
oasis18 發表於 18-8-24 12:02

以往千色/吉吉島/永安/先施暑假都有折扣優惠, 今年好似唔多覺, 請各位 ...

吉吉,千色也有!
tingtingli
|

以往千色/吉吉島/永安/先施暑假都有折扣優惠, 今年好似唔多覺, 請各位 ...

有呀!吉之島同千色都有折,我感覺上覺得千色抵啲
wcpcelia    發表於 18-8-24 15:50
HILLBB
|

永安有減價。
西班牙童裝鞋《31-36》都有半價
ririri
|
HILLBB 發表於 18-8-25 02:40
永安有減價。

請問約幾錢一對黑色鞋?
HILLBB
|
ririri 發表於 18-8-25 10:14
請問約幾錢一對黑色鞋?

$3xx折實
binbin仔
|
永安有減價。

折咗約幾$?
oasis18
|
tingtingli 發表於 18-8-24 13:16
有呀!吉之島同千色都有折,我感覺上覺得千色抵啲
唔該晒, 運動家同馬拉松的白波鞋499起
MichaelYY
|

吉之島買兩對有再九折,$200左右一對
wahhwahh
|
oasis18 發表於 18-8-26 08:55
唔該晒, 運動家同馬拉松的白波鞋499起

昨天在新青年(允記集團)買咗對白波鞋$349
tsung
|
永安有減價。