貓罐咩牌子好????

daisyyyyyyyyyyy
|
兩隻皇帝, 一隻鍾意雞一隻鍾意魚,見超市多選擇, 但請問邊隻會健康啲
c9c99
|
daisyyyyyyyyyyy 發表於 18-8-24 13:12
兩隻皇帝, 一隻鍾意雞一隻鍾意魚,見超市多選擇, 但請問邊隻會健康啲

可以的話,盡量唔好買超市啲罐罐,上網或金魚街都好多選擇,Thrive, fussie cat金罐,canagan, wellness等都係唔錯嘅選擇,或者上其他討論區終合意見。
我兩隻衰仔比較喜歡wellness
vivian0919
|
c9c99 發表於 18-8-24 22:32
可以的話,盡量唔好買超市啲罐罐,上網或金魚街都好多選擇,Thrive, fussie cat金罐,canagan, wellness等 ...

Monpetit得唔得,我衰仔唔係隻隻都食,果日買左一包mon佢居然食
elaineleung30
|
vivian0919 發表於 18-8-25 10:45
Monpetit得唔得,我衰仔唔係隻隻都食,果日買左一包mon佢居然食

副食罐,味精多.
我有兩隻喵餵開平價d就fussiecat gold,或有時wellness
|
c9c99 發表於 18-8-24 22:32
可以的話,盡量唔好買超市啲罐罐,上網或金魚街都好多選擇,Thrive, fussie cat金罐,canagan, wellness等 ...

唔該哂~~佢地一返黎時唔肯食嘢, 我買左幾包"sheba"擺左係度看門口, 嗰日雞胸壞左諗住開包佢地試下, 點知成包都係油....我驚起上黎拎熱水沖過哂先敢俾兩個食, 佢地試過疴爛boo, 都唔敢俾咁油佢地食...佢地而家三個月~咩都算係試新嘢~
|
elaineleung30 發表於 18-8-25 12:18
副食罐,味精多.
我有兩隻喵餵開平價d就fussiecat gold,或有時wellness

請問, 係咪睇水分80%以上就屬於主食罐呀?
c9c99
|
daisyyyyyyyyyyy 發表於 18-8-29 10:50
請問, 係咪睇水分80%以上就屬於主食罐呀?

可作參考

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
c9c99
|
繼續參考

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
WingwingMomo
|
我俾canagan罐罐
tctc101
|
回覆 daisyyyyyyyyyyy 的帖子

我俾kakato罐罐
|
回覆 c9c99 的帖子

多謝各位幫忙呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meimei42922
|
我隻貓食Ziwi罐,聽講都唔錯,改良版都無卡拉膠架
vivian0919
|
elaineleung30 發表於 18-8-25 12:18
副食罐,味精多.

唔怪之得佢鍾意食,我比 applaws佢食,一罐細食好耐,有邊隻多貓食?