2個小朋友冇工人姐姐肯做?

|
1個初生加一個5歲大的小朋友,是否好難請到工人?請問有冇相熟僱傭公司介紹俾我?現時家中工人姐姐博炒走左
小洪媽媽
|
8708700 發表於 18-8-24 14:46
1個初生加一個5歲大的小朋友,是否好難請到工人?請問有冇相熟僱傭公司介紹俾我?現時家中工人姐姐博炒走左 ...

我都要搵姐姐
我屋企仲多人過你仲難請,有老有嫩

vickymok717
|
我個agent唔錯, 我屋企4大2小, 都請到, 仲要唔差㗎, 起碼一般工人嘅問題都無出現, 有需要可以問我
wcpcelia    發表於 18-8-25 14:52
|
小洪媽媽 發表於 18-8-24 14:58
我都要搵姐姐
我屋企仲多人過你仲難請,有老有嫩

我要現成工人,所以特別難,我已經揾左7-8間都冇
|
vickymok717 發表於 18-8-24 15:04
我個agent唔錯, 我屋企4大2小, 都請到, 仲要唔差㗎, 起碼一般工人嘅問題都無出現, 有需要可以問我 ...

Hello,請問妳個agent電話幾多?
|
我個agent唔錯, 我屋企4大2小, 都請到, 仲要唔差㗎, 起碼一般工人嘅問題都無出現, 有需要可以問我 ...

已PM
|

請問你可唔可以介紹比我?
yy430430
|
8708700 發表於 18-8-24 14:46
1個初生加一個5歲大的小朋友,是否好難請到工人?請問有冇相熟僱傭公司介紹俾我?現時家中工人姐姐博炒走左 ...

上網睇下,好多工人找工作,不要灰心,旺角和銅鑼灣好多agent,可以去比較
jenniferlam428
|
回覆 8708700 的帖子

請人好講運氣的,同一時間四處搵啦,不只找中介,上網搵下,有 d 平台都可以幫到手的,有個好似吾錯的,朋友用過。
sizzlers
|

請問你agent 大約幾錢? 我新手想請姐姐
super_bb88
|

可以比agent 資料我嗎?
vickymok717
|
sizzlers 發表於 18-8-24 19:45
請問你agent 大約幾錢? 我新手想請姐姐

一般大約都要10000左右
littletiger119
|

可以pm agent 資料俾我嗎?謝謝
tessa1203
|
我家有婆婆,2個小朋友,仲有2隻狗,放平日,都搵到,慢慢搵,唔好灰心
wcpcelia    發表於 18-8-28 09:02
princesscupcake
|
請海外的通常都肯做
suetfunglui
|
8708700 發表於 18-8-24 15:15
我要現成工人,所以特別難,我已經揾左7-8間都冇

現成多數斷約,完約又好揀擇
Happyangelqq
|

Pls pm agent info
Jennifer’s
|
Happyangelqq 發表於 18-8-27 00:22
Pls pm agent info

Pls PM agent info, thx
lovelonglong
|

想知agent聯絡方式,謝謝
Ada2288
|

請問你的agent的contact是?謝謝