自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

豬仔mami 發表於 18-8-25 10:37
係呀 我都喜歡五仁多過蓮蓉,果仁重有益啲呢,不過都幾貴為起上黎$80幾一個月餅,食1/4個已$20幾 : ...

係貴既, 不過一年一次, 都OK啦

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-8-25 10:45
係貴既, 不過一年一次, 都OK啦

咁又係

stagea    發表於 18-8-25 11:30

珍珠宮

豬仔mami 發表於 18-8-24 21:52

奇x,亞囝送的

有算點都甜晒啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

豬仔mami 發表於 18-8-25 10:17
好感恩佢兩公婆都好乖

我婆婆以前都好鐘意食五仁金腿月, 我去上環蓮香買, 但我唔鐘意食月餅, 唔知好唔好食。

你一定係個好99, 咁鍚個新抱

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

豬仔mami 發表於 18-8-25 10:07
感恩吖

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

豬仔mami 發表於 18-8-24 16:51
月餅最愛金華火腿五仁月,同C6二人都愛吃,今年還有加旦黃好美味,美中不足火腿間中有一兩絲好韌,星期日收 ...
走旦旦

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cakii 發表於 18-8-25 11:08
有算點都甜晒啦

侯爵府

lily-of-valley 發表於 18-8-25 11:21
我婆婆以前都好鐘意食五仁金腿月, 我去上環蓮香買, 但我唔鐘意食月餅, 唔知好唔好食。

你一定係個好99 ...

互相啫 ,計落係佢地錫我地多啲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

豬仔mami 發表於 18-8-25 12:33
互相啫 ,計落係佢地錫我地多啲

睇婆媳版, 2樣都有, 家婆新抱敵對陣營, 第一次見個好家婆新抱。 好有正氣

因我唔係人家婆又唔係人新抱。

男爵府

豬仔mami 發表於 18-8-25 10:10
大同好吃嗎,幾$盒呢 我喜歡有火腿咸咸香香好味啲

我自己認為覺得大同最好食,舊年買好似三百七十幾一盒
今年唔知有冇加價。

首頁

尾頁

跳至