如果m t r 個位隔離坐咗個

siufcat
|
即係你坐左先跟住隔離新來個肥人佔很大空間
都坐埋你半個位
你走唔走?
但係走咗又好明顯比佢覺得你嫌佢
siufcat
|
siufcat 發表於 18-8-24 17:20
都坐埋你半個位
你走唔走?

不過我會扮要落車

kitbebe
|
走去第二卡
siufcat
|
kitbebe 發表於 18-8-24 17:22
走去第二卡

去到第二卡未必有位呀
kitbebe
|
siufcat 發表於 18-8-24 17:22
去到第二卡未必有位呀
企算了!!
至愛朱古力
|
siufcat 發表於 18-8-24 17:22
去到第二卡未必有位呀

一係比佢迫住,一係企,我情願企
feclagnes
|
都坐埋你半個位
你走唔走?

佢唔覺自己唔夠位坐埋
goat
|
我試過, 不過唔係肥, 而係位乘客好大陣汗味,
唔想佢尷尬, 亦唔想自己難受, 所以扮聽電話出車廂上對面月台架車(總站)
hui_bb
|
我試過了,我本身肥底既,xl size, 坐地鐵時一開門走左兩個黑人,一左一右甘我我則面,佢地個個肥過六師弟,我完全感覺到佢地既熱力同汗,覺得我地三個就係一串魚蛋,動彈不得,想走都無甘易
天使麵
|
都坐埋你半個位
你走唔走?

無話嫌棄嘅,邊會有人鍾意畀人迫夾住半個位坐,我會放棄讓埋畀佢算,就係讓座咁簡單
花花大姐
|
hui_bb 發表於 18-8-24 17:38
我試過了,我本身肥底既,xl size, 坐地鐵時一開門走左兩個黑人,一左一右甘我我則面,佢地個個肥過六師弟 ...

慘慘
激烈的海狗
|
都坐埋你半個位
你走唔走?

必定起身
Nikitang1111
|
我試過
不過係坐巴士打側嗰d位
嗰d位本身已經比平時既位窄
佢身型係一個人可以霸晒兩個位既
佢仲要成個人捱落去
我即時彈起身寧願企都比佢坐晒兩個位
佢仲要bear 住我,但我真係頂唔順咁樣比人迫法
ilikethis2005
|
都坐埋你半個位
你走唔走?

會架。
平時有d好「牙炸」既人,例如鍾意隻手撞黎撞去果d,我企係度都會轉位企。
siufcat
|
ilikethis2005 發表於 18-8-24 17:56
會架。
平時有d好「牙炸」既人,例如鍾意隻手撞黎撞去果d,我企係度都會轉位企。
...

通常啲咁牙咋嘅都係啲中年阿叔或者阿姐
BGCOME08
|
我唔會走,照坐,除非佢夾到我抖唔到氣。
Smallraindrop
|
使咩扮呀
起身行開啦
stagea
|
企身走,唔扮野背住佢
fofopoohpooh
|
走!
琴日坐地鐵就正正被兩個大男人夾住,真係忍唔到,即刻起身!
luv_miyuko
|
我上次想埋去坐,行到埋去發覺好似真係坐唔落,騎虎難下,硬住頭皮坐第二度