邊間buffet 啱小朋友食?

p_b
|
我同大仔都8月生日,所以想帶2個小朋友去食(4歲&6歲)佢地人生既第一次自助餐

有冇人最近食過邊間岩小朋友食 又有生蠔? search過好多人話薈景 唔錯,但我唔知有冇生蠔?
馬爾太
|

以前去過熊貓酒店,唔係特別好食,係隔離就係playroom可以俾小朋友解悶。
Stella.b
|
迪士尼
IVpurple
|
p_b 發表於 18-8-24 18:26
我同大仔都8月生日,所以想帶2個小朋友去食(4歲&6歲)佢地人生既第一次自助餐

有冇人最近食過邊間 ...

Eaton hotel,剛翻新完畢,食物多選擇,有生蠔有刺身,炸物,串燒,湯粉,意粉,咖哩,甜品....M字雪糕
SuperChanB
|
迪士尼米奇廚師餐廳
p_b
|
馬爾太 發表於 18-8-24 18:30
以前去過熊貓酒店,唔係特別好食,係隔離就係playroom可以俾小朋友解悶。

我食過喱間 d 食物真係麻麻
TinyTomato
|
薈景好,款色多,地方大,去過幾次都有生蠔。

仲要講明6歲或以下免費
:lol :lol

happybebebe
|
迪士尼好似無生蠔.....定我無留意....
男仔去米奇廚師餐廳會幾適合,上年有ironman甜品,唔知而家仲有無
esmehouse
|
迪士尼
Ytfc
|
灣仔 harbour view,8 月有promotion 11歲以下小童免費,生日果位有折,食物ok,有生蠔
jkbabe
|

迪士尼
不過無生蠔,有龍蝦同長腳蟹既腳
MANVN
|

薈景唔錯,有生蠔。
Poyau
|
尖東千禧新世界 6歳以下免費 大人75折
無生蠔 有熟蠔 龍蝦 和牛 乳豬 鮑魚...