想問一下開刀手術生BB拆線嘅感覺係點的

janicepoon0207
|
musiccisum
|
janicepoon0207 發表於 18-8-24 18:44

無野,feel佢扯一扯就拆左,得1秒
freshrose
|
私家開刀要拆線?我唔駛拆,等佢溶
falalala
|
無感覺架
Louisho1990
|
janicepoon0207 發表於 18-8-24 18:44

我系政府拆線,其實唔痛,系d消毒藥水那那地
janicepoon0207
|
falalala 發表於 18-8-24 21:26
無感覺架

Oic thx
Nbs
|
無咩感覺
hazley
|

我政府生,但係溶線嫁喎。

sandyiphk
|
回覆 hazley 的帖子

請問是那間醫院?
芬豬豬
|

初頭我都好驚拆線,原來真係一啲感覺都無,到姑娘話拆最後一條線啦,我先知道佢已經拆緊
haha748494
|
回覆 freshrose 的帖子

我都無拆線[size=15.3333px],依家都唔需要拆。
mwsiipb2
|

法國医院吾洗拆線,条線会溶埋面。
Angelsamk
|
我係東區都唔駛拆線
Yingg8866
|
我威記都要拆線呀

我要做媽媽
|
好似而家都係溶線既比較多,唔需要再去拆線
Kayibobo
|
聯合生,要拆線
無乜感覺
Mary媽咪
|
2胎廣華
第一胎痛到成個人彈起要叫個姐姐停手比我休息下先再拆(我bb 打橫傷口比一般長,唔知關唔關事)
第二胎驚到mf得了,但只有少少痛,而且仲好快手tim

冇記錯係同一個姐姐幫我拆線既
ting0417
|
剛剛養和拆缐, 本身好驚但原來完全冇感覺幾分鐘內拆完。
meiyee530
|
係咪一訓醒就出左世,,如果開刀的話?
bchuma
|

好多都唔使拆線噶啦,而且拆線唔同一扯就ok