係地鐵車廂內,我前面嗰位女仕係度唱歌。救命。。

SARIDON
|
唔知咩心態,佢帶住headphone,係咁係度唱D唔知咩歌,最慘係5音不全,把聲又唔好聽。。話佢又唔好意思。。
雞煲煮家明
|
SARIDON 發表於 18-8-24 19:16
唔知咩心態,佢帶住headphone,係咁係度唱D唔知咩歌,最慘係5音不全,把聲又唔好聽。。話佢又唔好意思。。 ...

打賞佢5蚊
花生油子
|
雞煲煮家明 發表於 18-8-24 19:18
打賞佢5蚊

打賞可能仲hyper
water_ma
|
超級無敵估歌仔
sukimama
|
唔知咩心態,佢帶住headphone,係咁係度唱D唔知咩歌,最慘係5音不全,把聲又唔好聽。。話佢又唔好意思。。 ...

自私心態,自我陶醉
crystal媽咪
|
crazy
bmuimami
|
菜街表演者行動版?
seaheart88
|

好多時小巴都有。。。坐小巴又無得走。。。局聽。。。
hellohellojenny
|
我都遇過,唯有自己行開,或者自己戴earphone聽歌
wcpcelia    發表於 18-8-25 17:10
TRUBIMA
|
我有時都智架,不過好細聲,口upup咁
girlbear
|
自HIGH
sinohk33
|
睇嚟佢都係有情緒問題,忍下佢啦。
tsung
|

向佢投以鄙視嘅目光
musiccisum
|
water_ma 發表於 18-8-24 19:21
超級無敵估歌仔

mariefish
|
雞煲煮家明 發表於 18-8-24 19:18
打賞佢5蚊

會跳埋舞
TATEYAMA
|
—陣佢問你有邊條例唔俾佢唱
ilovefat
|
我搭巴士都遇過,唱嚟唱去同一段,走晒音同唔跟beat,但聽到係咩字,我同c6即刻search佢唱咩歌,原來係容祖兒一首舊歌,完全聽唔出
ivory0915    發表於 18-8-25 17:37
good_pig
|
seaheart88 發表於 18-8-24 19:30
好多時小巴都有。。。坐小巴又無得走。。。局聽。。。

果d應該short short地的
fitfish
|
我走位
tansyneko
|