網x行 1000 M ,新客戶要俾安裝費嗎?

wmkcnw
|
見到光纖1000 M上網 $ 138 / 月 , 每月回贈 tap & go 20元, 但要收安裝費 $ 480, 抵嗎?
Yesbaby123
|
wmkcnw 發表於 18-8-24 19:17
見到光纖1000 M上網 $ 138 / 月 , 每月回贈 tap & go 20元, 但要收安裝費 $ 480, 抵嗎? ...

Hgc 1000m +電話+myTV
$94
不用安裝費
wcpcelia    發表於 18-8-25 17:00
RT
|
Yesbaby123 發表於 18-8-24 19:20
$94
不用安裝費

呢個超抵呀,但和記会唔会經常斷線/接收慢呢?
Yesbaby123
|
RT 發表於 18-8-24 19:22
呢個超抵呀,但和記会唔会經常斷線/接收慢呢?

我join 左,舊約未完,所以未開始用
wmkcnw
|
$94
不用安裝費
C6 一定要 pccw
SARIDON
|
見到光纖1000 M上網 $ 138 / 月 , 每月回贈 tap & go 20元, 但要收安裝費 $ 480, 抵嗎? ...

我前幾個月問關於安裝費。。pccw收我$630,我覺得超貴,所以寧願續約hkbn
wmkcnw
|
SARIDON 發表於 18-8-24 20:35
我前幾個月問關於安裝費。。pccw收我$630,我覺得超貴,所以寧願續約hkbn
新客戶定續約?
續約多數唔會免
Rilakkuma12
|

舊客都要比,我月費仲貴過你
wmkcnw
|
Rilakkuma12 發表於 18-8-24 21:06
舊客都要比,我月費仲貴過你
我 c6 就係舊客, 乜都無, 仲要俾安裝費。

所以改用我名做新客

舊客 238 元 1000 m

kenshiro18
|
$94
不用安裝費

你呢個100m 定1000? 1000咁平?
希爾達
|

我要168元ㄧ个月。要安裝费的。
Yesbaby123
|
kenshiro18 發表於 18-8-24 21:19

好肯定1000m
你可以上去佢個網睇
wmkcnw
|
無睇錯, 而家 2000 m 都只係 168 / 月
wmkcnw
|
希爾達 發表於 18-8-24 21:29
我要168元ㄧ个月。要安裝费的。
你係新上台嗎?
希爾達
|
wmkcnw 發表於 18-8-24 22:46
你係新上台嗎?

6月裝。安裝费480元
SARIDON
|
wmkcnw 發表於 18-8-24 20:52
新客戶定續約?
續約多數唔會免

pccw係新客,hkbn係續約
Poyau
|
wmkcnw 發表於 18-8-24 21:09
我 c6 就係舊客, 乜都無, 仲要俾安裝費。

所以改用我名做新客

舊客何來安裝費 巧立名目
mspigpig
|
我本身hkbn, 1000mb $188,續約加到二百幾,轉hkt ,貪佢網路夠穩定,同樣1000mb, 月費158, 收安裝費$480. 其實圍起都差晤多$188 1個月,舊客續約會貴,如果唔系,我都廢事轉!
wmkcnw
|
Poyau 發表於 18-8-25 05:27
舊客何來安裝費 巧立名目
因為搬屋, 要收安裝費。
cbeyond
|

1000,但唔係所有屋苑都可以, 可以入番和記網頁check留自己大廈是否可以用呢個價錢plan