愛上Yoga

IVpurple
|
一直以黎,斷斷續續咁玩下停下....得閒先做一兩次,無乜恆心

但今次買左course, 都迫自己完成了
最重要係真係鍾意,唔去唔舒服
本人硬根底,所以我會繼續努力,因為仲有好多式子未做到

tsung
|

mariefish
|

大B_mama_小B
|
支持
licarol
|
IVpurple 發表於 18-8-24 19:18
一直以黎,斷斷續續咁玩下停下....得閒先做一兩次,無乜恆心

但今次買左course, 都迫自己完成了

係邊到玩?
IVpurple
|
licarol 發表於 18-8-24 23:56
係邊到玩?

觀塘
LedTV
|
有無yoga 班介紹下
其實yoga 係用人地張墊
會唔會好污糟?可唔可以自己帶?
rhky
|
IVpurple 發表於 18-8-25 00:05
觀塘

官塘近我喎,請問幾錢一堂?
IVpurple
|
LedTV 發表於 18-8-25 00:15
有無yoga 班介紹下
其實yoga 係用人地張墊
會唔會好污糟?可唔可以自己帶?

我用佢既墊,用濕紙巾抹就算....反正反屋企都由頭洗到落腳
mmya
|
我每次自己帶自己mat
IVpurple
|
rhky 發表於 18-8-25 00:17
官塘近我喎,請問幾錢一堂?

最貴$100/堂,最平$80/堂

rhky
|
IVpurple 發表於 18-8-25 00:21

都ok平喎,可以pm 有關資料我嗎,謝謝你
IVpurple
|
rhky 發表於 18-8-25 00:29

我只係純分享自己玩完yoga既感受....唔係幫間野宣傳....jm...希望你明白
IVpurple
|
rhky 發表於 18-8-25 00:29

或者你可以download 個apps叫Kfxt, 入面有好多唔同Yoga studio既堂,逐次比錢.....
rhky
|
IVpurple 發表於 18-8-25 00:21

我之前個miss 都係官塘 但後來佢搬左去新蒲崗 唔太就腳 冇玩成年 骨頭開始硬晒了
cindy618
|
去邊間玩?
rhky
|
IVpurple 發表於 18-8-25 00:33
我只係純分享自己玩完yoga既感受....唔係幫間野宣傳....jm...希望你明白
...

我都係只想參考一下 謝謝你
rhky
|
IVpurple 發表於 18-8-25 00:35
或者你可以download 個apps叫Kfxt, 入面有好多唔同Yoga studio既堂,逐次比錢.....
...

Poyau
|