植睫毛來回地獄又折返,要慎選呀

mandysmama
|

上星期係屋企附近間美容院植眼睫毛,整左2.5鐘,訓到腰都痛埋都未整好,開眼睇果 陣覺得那眼,果到好暗睇未清楚就走,番到屋企望鏡好似痴左幾排假睫毛,有層黑影 遮住對眼....好唔開心又重,打去叫佢幫我拆左佢話要再約未有時間,仲叫我番去習慣 下....
第二日我就約第間係中環拆,一放工飛奔過去,(事因番工一朝幾個同事問我仲麥痴 咁多排睫毛係眼,我都唔好意思話我係植) 上到去傾左兩句,佢俾左平時幫客做既相我睇,睇相見到好靚有我想要既自然款,佢 拎埋d材料比我睇,由揀款揀睫毛長度到膠水,過程都同之前果間完全唔一樣(之前果 間係口述想點就開始整)

睫毛師好輕手,一個鐘就整好,係我想要既自然效果,同樣係植睫毛我一直都覺得間 間差不多所以求其搵,其實係有分別,第二日返到公司d同事話植得好似自己睫毛,仲 笑我果日自己痴幾排太誇喇,到果刻我都係冇講其實唔係自己痴係出去植嫁(emoji)

感到好靚靚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fishfish121
|
我想睇你第1間既效果圖多啲
callmebabe
|
點解張相好似對住screen定雜誌影出黎
mandysmama
|
fishfish121 發表於 18-8-26 15:27
我想睇你第1間既效果圖多啲

睇番都想殺人幾重小強腳

mandysmama
|
callmebabe 發表於 18-8-26 22:18
點解張相好似對住screen定雜誌影出黎

我諗係燈光問題pic1 補上原圖,好暗影,pic 2黃光燈底下影有冇清楚d?

Jonimama
|

SaBB
|
mandysmama 發表於 18-8-24 21:10
上星期係屋企附近間美容院植眼睫毛,整左2.5鐘,訓到腰都痛埋都未整好,開眼睇果 陣覺得那眼,果到好暗睇未 ...

第一同第二間咩價錢?差好遠?
callmebabe
|
mandysmama 發表於 18-8-26 22:44
我諗係燈光問題pic1 補上原圖,好暗影,pic 2黃光燈底下影有冇清楚d?

Elimoon5
|
第二次真係自然好多
mandysmama
|
SaBB 發表於 18-8-27 08:15
第一同第二間咩價錢?差好遠?

中環個間貴d,但個效果係差好遠囉我要自然輕身,第一間又重又厚實,植完勁似日本辣妹109style
mandysmama
|
Elimoon5 發表於 18-8-27 15:11
第二次真係自然好多

中伏後先知勿亂試,我貪方便求其book,用錢買難受,宜家中環放工整都方便,我唔鐘意訓係床咁耐,因為美容院床訓唔著,1個鐘頭搞掂係我極限,2.5個鐘對我來說太辛苦
SaBB
|
mandysmama 發表於 18-8-27 17:21
中環個間貴d,但個效果係差好遠囉我要自然輕身,第一間又重又厚實,植完勁似日本辣妹109style:si ...

一分錢 一分貨、香港平個d 我都試過
bububu126
|
mandysmama 發表於 18-8-27 17:21
中環個間貴d,但個效果係差好遠囉我要自然輕身,第一間又重又厚實,植完勁似日本辣妹109style:si ...

真係好似109d style
bububu126
|
SaBB 發表於 18-8-27 17:44
一分錢 一分貨、香港平個d 我都試過

岩~我都試過,最後都係頂唔住,貴少少都要比
_kapo
|
mandysmama 發表於 18-8-26 22:41
睇番都想殺人幾重小強腳

厚唔在講,又亂又重
第二次靚好多 幾錢?

我以前植過 覺得化妝落妝好唔方便
hc7lam
|
bububu126 發表於 18-8-27 18:07

X2
好在樓主皮膚白,第2間靚好多呀,植眼睫毛我都係揀貴做
mandysmama
|
_kapo 發表於 18-8-27 21:02
厚唔在講,又亂又重
第二次靚好多 幾錢?

我揀左日式要過千連保睫毛,睫毛數量不限,第一間試做600冇保睫毛,限300條,
好似食野:茶記平冇咁好食d料差d味道差d,扒房貴好食d料靚d服務好d,但兩樣都飽肚
mandysmama
|
bububu126 發表於 18-8-27 18:07

笑死人系列,想變辣女媽咪就去第一間佢幫手,加送有地方訓2.5小時我就怕怕,浪費光陰好醜樣
cakii
|
瞓咁耐真想死
bububu126
|
cakii 發表於 18-8-29 09:16
瞓咁耐真想死

訓到攤攤腰